Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει 6 τρόπους να φορέσουμε τα λουλούδια στα μαλλιά μας!

Βιβή Αγγελάκη
Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει 6 τρόπους να φορέσουμε τα λουλούδια στα μαλλιά μας!

Γιατί ο Μάιος είναι ο μήνας των λουλουδιών!

Ο Μάιος είναι ο μήνας των λουλουδιών. Είναι ο μήνας που τα κορίτσια, που αγαπούν τα λουλούδια, ξεκινούν να τα φορούν στα μαλλιά τους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δίνοντας έναν πιο λουλουδάτο, bohemian ύφος στο όλο look τους. Εξάλλου, αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, βλέποντας τις beauty προτάσεις κορυφαίων οίκων μόδας για τη φετινή Άνοιξη /Καλοκαίρι, όπως παρουσιάστηκαν στα fashion shows.

Δες ακόμη: Γίνε το κορίτσι του Μάη και φόρεσε λουλούδια στα μαλλιά! Δες 12 τέλειες ιδέες!


Και αν ψάχνεις, ακόμη ένα κίνητρο να φορέσεις λουλούδια στα μαλλιά, η Ελένη Μενεγάκη- η παρουσιάστρια που αγαπά όσο καμιά άλλη τα λουλούδια στα μαλλιά και δεν το κρύβει άλλωστε- σου δίνει τέλειες- άκρως ανοιξιάτικες- ιδέες για το χτένισμά σου, που μπορούν να σε βγάλουν «ασπροπρόσωπη» σε κάθε περίσταση (από το γάμο σου, μέχρι και την απογευματινή ή βραδινή βόλτα σου).

elenh menegakh louloudia ee7a8


Πώς; Συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, 6 διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να φορέσεις τα λουλούδια, όπως εκείνη και φυσικά να «κλέψεις» τις εντυπώσεις!

menegaki1 42 12e3d

Εκτός από το αγαπημένο της hairstyle (χαλαρά waves στα μαλλιά με ένα λουλούδι στο πλάι) παρακάτω θα δεις 6 τέλεια λουλουδάτα hairlooks!

menegaki1 32 b89ae

Λουλουδένιο στεφανάκι: Το ιδανικό αξεσουάρ για τον ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό γάμο σου!

fghdfghf f47c0

Πιάσε τα μαλλιά σου μισά μισά κάνοντας μία χαλαρή πλεξούδα- καταρράκτη και πέρασε μικρά ανθάκια στα "κενά" που σχηματίζονται!

820 b72aa5cb efbe 4d8d 803b 217b180af2bb.png1 768x1024 62ecf

Με ένα κλικ εδώ θα δεις πώς θα πετύχεις step by step την πιο απλή waterfall braid!

Δες τα υπόλοιπα hairlooks στη gallery!