Kendall Jenner: Πώς προετοιμάζεται πριν από ένα μεγάλο event;

Βιβή Αγγελάκη
Kendall Jenner: Πώς προετοιμάζεται πριν από ένα μεγάλο event;

Ποιο μακιγιάζ επιλέγει να κάνει μόνη της;

Η τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς! Η Kendall Jenner για άλλη μία φορά «έκλεψε» τις εντυπώσεις με ένα see through φόρεμα Roberto Cavalli και όχι άδικα. Πώς αισθάνεται όμως το 20χρονο supermodel, πριν από κάθε τέτοιο, μεγάλο event;

gdfrghxfh 2958c


Η ίδια σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό Galmour αποκαλύπτει:

Οι μόνες φορές που αγχώνομαι είναι όταν έχω να πω κάτι. Ακόμα και σήμερα, στις Κάννες, κυριολεκτικά πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή, ήμουν κάπως έτσι: «Ok, είμαι νευρική». Αυτό συμβαίνει γιατί φρικάρω και πολλές φορές αρχίζω να κρυώνω... Αλλά από τη στιγμή που είμαι εκεί, το διαχειρίζομαι. Νιώθω ότι φρικάρω και παγώνω, αλλά ποτέ δε μου συμβαίνει στ’ αλήθεια. Έχει πλάκα να ντύνεσαι και να φοράς ωραία φορέματα. «Αφήνω» τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου στους άλλους ανθρώπους (είναι δική τους απόφαση). Έτσι, όσο περνάει από το χέρι μου το διασκεδάζω. Λέω: Oh, ας κάνουμε αυτό στα μαλλιά μου ή ας κάνουμε αυτό το μακιγιάζ. Έχει πολύ πλάκα.»

kendall jenner cannes film festival 2016 cavalli couture 6 b2b6c


Όσο αφορά το μακιγιάζ που επιλέγει να κάνει μόνη της, απαντά σε σχετική ερώτηση:

«Το πολύ «βαρύ» μακιγιάζ δεν είναι και από τα αγαπημένα μου... Μία φορά στις τόσες είναι cool, αλλά προτιμώ τη φυσική ομορφιά. Αποφεύγω τα πολλά και προτιμώ κάτι που θα με κάνει να αισθάνομαι όμορφα.»