Green Beauty: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας eco-bio προϊόντα της αγοράς

Βιβή Αγγελάκη
Green Beauty: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας eco-bio προϊόντα της αγοράς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποφασίσαμε να κάνουμε μια... πράσινη στροφή στην ομορφιά.

Η τάση των eco και bio προϊόντων ομορφιάς που περιέχουν φυσικά συστατικά, έχουν mild συνθέσεις και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον δεν είναι νέα. Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να μας απασχολεί επιτέλους τι βάζουμε στο σώμα μας τόσο μέσω της τροφής μας όσο και σε ότι αφορά την ομορφιά μας. Ξέρεις όμως τι να διαλέξεις και πως; Μην ανησυχείς, ετοιμάσαμε μια λίστα με προϊόντα ομορφιάς (τα αγαπημένα μας) που θα καλύψουν όλες σου τις ανάγκες από την κορυφή ως τα νύχια...

Κρέμα προσώπου
Η κρέμα - gel εντατικής ενυδάτωσης & αναζωογόνησης Aquavita της APivita έχει 98% φυσική σύνθεση και παρέχει την πιο αποτελεσματική, 24ωρη ενυδάτωση.
Extra Tip: Τώρα το καλοκαίρι, φύλαξέ την στο ψυγείο για ενυδάτωση και άμεση δροσιά μετά τον ήλιο.

1 8d097

Κρέμα ματιών
Η βιολογικά πιστοποιημένη κρέμα ματιών Nutriganics Eye Cream του The Body Shop περιέχει 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και απαλύνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια άμεσα.
Extra Tip: Φόρεσέ την πρωί και βράδυ κάνοντας απαλό μασάζ για να απαλλαχθείς και από τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

2 c6d40

Καθαριστικό προσώπου
Η αφρώδης κρέμα καθαρισμού με πρωτεΐνες γάλακτος της ΚΟΡΡΕΣ έχει 91.9% φυσική σύνθεση, κάνει τον πιο μεταξένιο αφρό και αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα, χωρίς να ερεθίζει.
Εxtra Tip: Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για απαλό καθαρισμό όλου του σώματος, κυρίως αν υποφέρεις από ερεθισμούς.

3 94b48

Αφρόλουτρο
Το βιολογικό αφρόλουτρο So Bio με γάλα γαϊδούρας, θρέφει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα χάρη στις αναπλαστικές ιδιότητες του βουτύρου καριτέ και της αλόης που περιέχει, μαλακώνει και αναζωογονεί το δέρμα.
Εxtra Tip: Έχει τόσο απαλή υφή και σύνθεση που μπορεί να το χρησιμοποιήσει όλη σου η οικογένεια, μεγάλοι και μικροί.

5 a9caf

Σαμπουάν
Το σαμπουάν Pure του Timotei περιέχει 100% βιολογικό εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού και 0% parabens. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών.
Extra Tip: Συνδύασέ το με την μαλακτική κρέμα της σειράς για απαλά, καθαρά μαλλιά κάθε μέρα.

6 ffdd7

Μάσκα Μαλλιών
Η μάσκα μαλλιών Natural Restructuring Hair Mask της Bio Select είναι μια φυσικής σύνθεσης μάσκα μαλλιών για την ενυδάτωση και την επανόρθωση της ταλαιπωρημένης και κατεστραμμένης τρίχας.
Extra Tip: Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε ξηρά, κανονικά και βαμμένα μαλλιά 2 φορές την εβδομάδα.

7 c7e9e

Bοdy Butter
To Bee Lovely to your Body Body Butter της Neal’s Yard Remedies περιέχει ενυδατικό βιολογικό μέλι και τονωτικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού σε συνδυασμό με ένα πολυτελές μίγμα βουτύρου καριτέ , και βουτυροκακάου... είναι δηλαδή τέλειο!
Extra Tip: Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια συμπεριλαμβανομένων των παιδιών ηλικίας 3 ετών και άνω.

8 42b6b

Body Milk
To γαλάκτωμα σώματος με μέλι της σειράς Pure Greek Olive της ΚΟΡΡΕΣ περιέχει βιολογικό, εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων Ελιάς που ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο.
Extra Tip: Φόρεσέ το άφοβα, απορροφάται αμέσως και μπορείς να ντυθείς άμεσα.

9 6f73d

Άρωμα
To Body Splash Galateia της Fresh Line έχει 96,8% φυσική σύνθεσή και περιέχει οργανικό λάδι καρύδας και αμυγδάλου όπως και εκχυλίσματα βανίλιας. Μυρίζει δηλαδή καλοκαίρι!
Extra Tip: Ψέκασέ το και στα μαλλιά σου για ευωδιά σε κάθε κίνηση...

10 cbd63