#WAVEUPHELLAS: Μαζί φτιάχνουμε το κύμα που θα εμψυχώσει την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης!

Βιβή Αγγελάκη
#WAVEUPHELLAS: Μαζί φτιάχνουμε το κύμα που θα εμψυχώσει την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης!

Όλοι μαζί μπορούμε!


Με το σύνθημα “Wave Up Hellas”, το Noxzema μας καλεί όλους να φτιάξουμε το πιο μεγάλο «κύμα υποστήριξης» που θα εμψυχώσει την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας! Πώς θα γίνει αυτό;

photo 01 7211d

Ο καθένας μας μπορεί να ανεβάσει το κύμα υποστήριξής του μέσω φωτογραφίας, video ή έτοιμου μηνύματος στο site www.waveuphellas.gr για να δημιουργηθεί το video που θα συνοδεύσει την Εθνική μας Ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες, θα της ευχηθεί καλή επιτυχία και θα τη γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια!

NOXZEMA 14 33753

Το Noxzema, Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, είναι πάντα δίπλα στους αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας, προσφέροντάς τους περιποίηση, προστασία και αυτοπεποίθηση, μέσα και έξω από το νερό! Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην είναι δίπλα τους και σε μια τόσο σημαντική στιγμή όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

NOXZEMA 11 3ae66
NOXZEMA 6 48ff8

Για αυτό το λόγο, το Νoxzema πραγματοποιεί την ενέργεια Wave Up Hellas με σκοπό να δημιουργήσει ένα video με τη συμμετοχή όλων μας να κάνουμε το πιο μεγάλο κύμα υποστήριξης για την Εθνική Ομάδα! Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

NOXZEMA 16 08fa8

• Είσοδος στο site www.waveuphellas.gr

• Σύνδεση μέσω του Facebook ή Instagram λογαριασμού μας ή εγγραφή μέσω του site

• Ανεβάζουμε το κύμα υποστήριξής μας είτε μέσω φωτογραφίας, είτε μέσω video κάνοντας οποιαδήποτε κίνηση υποστήριξης θέλουμε. Υπάρχουν επίσης έτοιμα μηνύματα που μπορούμε να ανεβάσουμε.

• Κάνουμε share τη συμμετοχή μας στο Facebook και καλούμε τους φίλους μας να συμμετέχουν για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το κύμα υποστήριξης

• Όλοι όσοι ανεβάσουν το κύμα υποστήριξής τους μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για μοναδικά δώρα

WAVE UP HELLAS NOXZEMA LOGO c5cdb

Αγκαλιάζουμε την Εθνική μας Ομάδα Υδατοσφαίρισης και ευχόμαστε όλοι μαζί καλή επιτυχία με ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης!
#WAVEUPHELLAS by Noxzema

photo 02 74d4d