Jennifer Lopez: Τι έκανε στα 20 και παραμένει λαμπερή τώρα στα 46 της;

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Lopez: Τι έκανε στα 20 και παραμένει λαμπερή τώρα στα 46 της;

Διάβασε προσεκτικά

Μπορεί ο χρόνος να περνά και σε ένα μήνα περίπου να κλείνει τα 46 της χρόνια, όμως η Jennifer Lopez παραμένει από τις πιο εντυπωσιακές star του πλανήτη. Με τις υπέροχες καμπύλες και τη λαμπερή επιδερμίδα της να ξεχωρίζουν , σίγουρα η Jennifer έχει ανακαλύψει τα μυστικά ομορφιάς που τη διατηρούν flawless μέσα στο χρόνο.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, η μεγάλη star αποκάλυψε πόσο έχει αλλάξει η beauty ρουτίνα της τώρα που διανύει τη δεκαετία των ‘40s από τότε που ήταν 20 και 30 ετών!

jennifer lopez THUMB 28e89


«Ειλικρινά, η ρουτίνα μου δεν έχει αλλάξει πολύ στην πραγματικότητα. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που «συντηρώ» ορισμένα πράγματα . Φροντίζω πάντα να ακολουθώ μία υγιή ρουτίνα ομορφιάς, είτε αυτό αφορά την επιδερμίδα μου, είτε το σώμα μου συνολικά. Δεν φοράω πολύ μακιγιάζ, όταν δεν δουλεύω και είμαι «παθιασμένη» με το αντηλιακό. Προσπαθώ να μην μένω στον ήλιο για αρκετή ώρα.»

img jennifer lopez venus rising 232224185495 726e3

Ακόμη, σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν καθόμουν με τις ώρες στον ήλιο, όταν ήμουν μικρότερη. Δεν έπινα και δεν κάπνιζα.» αποδεικνύοντας στην πράξη το ρητό, ό, τι σπείρεις, θα θερίσεις!

Κάτι ξέρει η JLo....