Φυσικός χύμος ρόδι: 8 φανταστικά προϊόντα ομορφιάς με ρόδι!

Βιβή Αγγελάκη
Φυσικός χύμος ρόδι: 8 φανταστικά προϊόντα ομορφιάς με ρόδι!

Για λαμπερή επιδερμίδα, τέλεια μαλλιά, απαλά χέρια και χείλη με τα οφέλη του ρόδιου 

Εκτός από τις ευεργετικές ιδιότητές του στη διατροφή και στη γενικότερη υγεία μας, το ρόδι χάρη στην αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και ενυδατική του δράση, χρησιμοποιούνταν από τα αρχαία χρόνια ως φυσικό καλλυντικό- βάλσαμο από πολλές γυναίκες! Και όπως είναι επόμενο, ένα τόσο θαυματουργό φυσικό συστατικό, δεν γινόταν να μην αποτελεί τη βάση πολλών beauty προϊόντων!

Εμείς σου παρουσιάζουμε τα 8 αγαπημένα μας και σου προτείνουμε να τα απολαύσεις μαζί με ένα δροσιστικό χυμό από ρόδι!

Garnier, Fructis Πυκνά & Δυνατά: Δυναμωτικό Σαμπουάν για ορατά πιο πυκνά και πλούσια μαλλιά.

24 06 16 resize 06 0cbb4

Εκτός από το μόριο Fibra-Cyclane που «γεμίζει» και δυναμώνει την τρίχα εκ των έσω, πρωταγωνιστεί και το Εκχύλισμα Ροδιού, που χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση, προστατεύει την τρίχα από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει χωρίς να την βαραίνει στο ελάχιστο, την κάνει απίστευτα απαλή και λαμπερή!


Klorane Conditioner: Μαλακτική κρέμα για βαμμένα μαλλιά με ρόδι που προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα.

24 06 16 resize 04 cd333

Επανορθώνει και αναζωογονεί την ίνα της τρίχας σε βάθος για να δώσει ελαστικότητα και απαλότητα στα μαλλιά. Προστατευμένο από την αφυδάτωση, το χρώμα διατηρεί την ένταση και τη λάμψη της πρώτης μέρας!


Bioten, Skin Defence, Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα ματιών!

24 06 16 resize 01 08679

Εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Ροδιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προσφέρει την απαραίτητη ασπίδα προστασίας του δέρματος από την πρόωρη γήρανση. Ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την ενυδάτωση, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την κυτταρική ανανέωση προσφέροντας προηγμένη αντιρυτιδική προστασία στο δέρμα.


Lip Care με Ρόδι από την Apivita.

24 06 16 resize 02 b752c

Ενυδατικό lip balm που ενισχύει το φυσικό χρώμα και χαρίζει απαλά, ενυδατωμένα και λαμπερά χείλη. Το ρόδι έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, τρέφει και ενυδατώνει, συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας των χειλιών, αφήνοντας στα χείλη ένα λαμπερό, φυσικό χρώμα!

Korres, Κρέμα-gel ενυδάτωσης για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες με ρόδι

24 06 16 resize 08 224a8

Μη λιπαρή, ρυθμιστική κρέμα-gel που απορροφάται άμεσα με κύριο συστατικό το βιολογικό εκχύλισμα από Ρόδι, πλούσιο σε ταννίνες και πολυφαινόλες, που συσφίγγει τους πόρους και τονώνει, ενώ το αλπικό βότανο Epilobium fleischeri ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.


Nature Care Products Λάδι σώματος με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού

24 06 16 resize 03 60d87

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, το λάδι σώματος Nature με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, ενυδατώνει, συσφίγγει και συμβάλει στην καλή υγεία της επιδερμίδας. Το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση του δέρματος, ενώ τα έλαια από κουκούτσια βερίκοκου, πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, έχουν ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Η περιποίηση ολοκληρώνεται με τα αρώματα ροδιού και μανόλιας, που χαλαρώνουν και ηρεμούν σώμα και πνεύμα.

Dust& Cream Κρέμα χεριών με άρωμα ρόδι

24 06 16 resize 07 b4b3d

Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας των χεριών αφήνοντάς την λεία και απαλή, αποτρέποντας την αφυδάτωσή της.

Messinian Spa Pomegranate & Laurel Hair Mask

24 06 16 resize 05 b3e90

Μάσκα μαλλιών με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, με ρόδι και δαφνέλαιο, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, αλόη, σύμπλεγμα βιταμινών και μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε, για βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, τόνωση και αναζωογόνηση της τρίχας. Ξεμπερδεύει και προσφέρει ελαστικότητα, λάμψη και προστασία από την ψαλίδα.