Καλεσμένη σε pool party; Η Jennifer Lopez σου δίνει μία τέλεια ιδέα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου!

Βιβή Αγγελάκη
Καλεσμένη σε pool party; Η Jennifer Lopez σου δίνει μία τέλεια ιδέα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου!

Ξέρουμε ακριβώς ποια προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιεί για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις!

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή να αφήσεις την επιδερμίδα σου να αναπνεύσει, που σημαίνει: αποχωρίζεσαι το βαρύ μακιγιάζ ή τα προϊόντα με βαριά σύσταση και δοκιμάζεις ένα πιο ανάλαφρο, no makeup look. Τι γίνεται όμως, στην περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό party και θέλεις να εντυπωσιάσεις; Ποιο μακιγιάζ να δοκιμάσεις; Ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσεις;


Και ποια καταλληλότερη να σε εμπνεύσει από την απόλυτη Jennifer Lopez; Με αφορμή την ανάρτησή της στο Instagram προχθες βράδυ, η star μοιράστηκε με όλες εμάς τα μυστικά «όπλα» ενός λαμπερού summer beauty look , που δεν είναι άλλα από τη νέα συλλογή μακιγιάζ της L’Oreal Paris, Glam Summer 2016 (η οποία είναι εμπνευσμένη από τα ονειρικά χρώματα που πρωταγωνιστούν στον καλοκαιρινό ουρανό της Καλιφόρνια και αποτελούν το απόλυτο summer trend)!

photo 01

Για να πετύχει το παραπάνω look η Jennifer χρησιμοποίησε:

Στα μάτια για το απόλυτο summer glam eye look: Τη νέα παλέττα ματιών με 10 ματ και satin σκιές σε super αποχρώσεις. Από τις ζεστές bronze, τις ουδέτερες ροζ μέχρι και τις έντιονες pop μπορείς να τις φοράς από τις χαλαρές πρωινές εμφανίσεις μέχρι τα καλοκαιρινά party!

photo 03

Στα χείλη το απόλυτο summer glam lip look: Μία νέα παλέτα χειλιών με 6 ματ καλοκαιρινές αποχρώσεις για ζωηρά χείλη!(Extra tip: Μπορείς να συνδυάσεις περισσότερες από μία)

photo 02

Στην επιδερμίδα: Η πρώτη healthy glow παλέτα (Glam Bronze La terra) που συνδυάζει bronzer και blush για λαμπερή, υγιή επιδερμίδα και sunkissed εφέ!



Terra healhty Glow fermée