Εσύ ποιο Strep Girl εισαι;

Εσύ ποιο Strep Girl εισαι;

Ένα ξεχωριστό activation αποκαλύψεων από το Strep, τον Ειδικό στην Αποτρίχωση!


To Strep, o Ειδικός στην Αποτρίχωση, από τη Πέμπτη 25 Αυγούστου δίνει τη δυνατότητα στην κάθε κοπέλα να ανακαλύψει μέσα από το νέο microsite www.strepgirls.gr αλλά και μέσα από την ολοκαίνουρια σελίδα του στο Facebook www.facebook.com/StrepGreece τι τύπος Strep Girl είναι!!

Τα Strep Girls είναι σύγχρονα κορίτσια που διασκεδάζουν, εργάζονται, ερωτεύονται, ονειρεύονται και βρίσκονται καθημερινά μπροστά σε διλήμματα τα οποία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με χιούμορ, αισιοδοξία αλλά και ανάλογα του χαρακτήρα τους με ρεαλισμό και ρομαντική διάθεση.

Το activation αυτό καλεί, μέσα από μια σειρά 6 διλημμάτων βγαλμένων από την καθημερινότητα των σύγχρονων νεαρών γυναικών με μια δόση χιούμορ και λογική Sex & the City, την κάθε κοπέλα να συμμετάσχει σε ένα διαφορετικό quiz, να ταυτιστεί με μία από τις απαντήσεις και ανάλογα με αυτές να ανακαλύψει ποιο από τα 3 Strep Girls (Crystal, Argan, Sugaring) είναι αλλά και να το μοιραστεί με τις φίλες της στο Facebook! H Crystal είναι η πιο popular της παρέας, πάντα χαμογελαστή, εξωστρεφής και δυναμική, η Argan είναι θηλυκή, sexy και μυστηριώδης, λατρεύει τις ανέσεις και την πολυτελή ζωή και η Sugar είναι η μικρή της παρέας, η πιο γλυκιά, ευαίσθητη και με μεγάλη καρδιά.

Η αποκάλυψη για το ποιο Strep Girl είναι η κάθε κοπέλα γίνεται στο τέλους του quiz ποσοστιαία μαζί με λεπτομέρειες για την σειρά Strep που της ταιριάζει. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς η κάθε κοπέλα που θα συμμετάσχει στο quiz θα μπει σε μία κλήρωση για να κερδίσει μία ολοκληρωμένη σειρά Strep!

DPG Network