Sarah Jessica Parker: Ποιο χτένισμα ήταν το αγαπημένο της ως Carrie Bradshaw;

Βιβή Αγγελάκη
Sarah Jessica Parker: Ποιο χτένισμα ήταν το αγαπημένο της ως Carrie Bradshaw;

Τι δηλώνει η ίδια σε συνεντευξή της για το αγαπημένο Sex and The City hairstyle;

 

Είναι fashion, beauty και hair icon! Η Sarah Jessica Parker είναι μία γυναίκα που ακολουθεί πάντα τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, βρίσκοντας πάντα τη σωστή ισορροπία για να τα υποστηρίζει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Αγγλικό Glamor, η SJP μίλησε για το νέο της άρωμα που μόλις κυκλοφόρησε και φυσικά για το alter-ego της, το ρόλο της ως Carrie Bradshaw και ποιο συγκεκριμένα για το αγαπημένο χτένισμα από το «Sex and The City».

Sarah jessica parker glamour 14sep16 GettyImages


«Δεν τα θυμάμαι καν όλα (τα χτενίσματα), ήταν χιλιάδες. Όλα ήταν απίστευτα. Ήταν τρελές ημέρες... γυρίζαμε μία σκηνή και μετά ξανά πάλι πίσω, όταν έπεφτε το φως. Έπρεπε να αλλάξουμε outfits, μαλλιά και μακιγιάζ . Και αυτό το κάναμε συχνά για τρεις ή τέσσερις, πέντε φορές την ημέρα. Και αρκετές μέρες γυρίζαμε τρία ή τέσσερα επεισόδια ταυτόχρονα. Δεν θα μπορούσα να διαλέξω αγαπημένο χτένισμα , δεν θυμάμαι μόνο ένα αγαπημένο. Τα λάτρευα όλα! Τα πετυχημένα και τα μη, γιατί πιστεύω πως όταν αγαπάς τη μόδα- και εκείνη (Carrie Bradshaw) το έκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με εμένα- παίρνεις ρίσκο και ενθουσιάζεσαι όταν είσαι πρωτοπόρος. Δεν σε νοιάζει τι κάνει οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό ήταν εκείνη!»

Και με ένα κλικ εδώ...θυμήσου εδώ την πρωινή ρουτίνα όσο αφορά τα μαλλιά της!