Margot Robbie: Ποιον κανόνα ομορφιάς τηρεί πάντοτε πριν πέσει για ύπνο;

Βιβή Αγγελάκη
Margot Robbie: Ποιον κανόνα ομορφιάς τηρεί πάντοτε πριν πέσει για ύπνο;

Για να παραδειγματιζόμαστε...

Συμπρωταγωνίστησε μετον Leonardo DiCaprio στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» ενώ τελευταία τη θυμόμαστε από τους ρόλους της ως Jane Porter στην ταινία περιπέτειας «The Legend of Tarzan» και ως Harley Quinn στην ταινία Suicide Squad. Τίποτα δε φαίνεται να σταματά την επιτυχημένη πορεία της Margot Robbie τόσο στον κινηματογραφικό όσο και στο beauty χώρο (μη ξεχνάς άλλωστε πως είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Deep Euphoria από τον Calvin Klein.

CcJgaHBUcAAu 3P

Αυτή τη φορά, η 26χρονη ηθοποιός μίλησε στη Vogue για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, περιγράφοντας τα βήματα, τις δυσκολίες και φυσικά τον «χρυσό» κανόνα που δεν παραβαίνει ποτέ πριν κοιμηθεί.

«Πάντα ξεκινώ τον καθαρισμό στο ντους. Δεν ακολουθώ πάρα πολλά βήματα, γιατί πραγματικά δεν έχω τόσο πολύ χρόνο, αλλά είμαι σχολαστική στο να έχω καθαρή επιδερμίδα. Ειδικά με τη δουλειά μου, όπου βάζουμε συνεχείς στρώσεις μακιγιάζ από πάνω» λέει χαρακτηριστικά.

CmXQ5aIWYAAje0e

Ενώ συνεχίζει αποκαλύπτοντας τι δεν ξεχνάει να κάνει ποτέ λίγο πριν πέσει για ύπνο, δίνοντας παράλληλα ένα μάθημα σε όλες τις γυναίκες: «Δεν έχει σημασία πόσο θα έχω πιει, αλλά ποτέ δεν κοιμάμαι έχοντας μακιγιάζ!»

tumblr inline nm1q1yjF4c1rifr4k

Ηθικόν δίδαγμα: Το ντεμακιγιάζ είναι από τα απαραίτητα βήματα της beauty ρουτίνας κάθε γυναίκας, αν θέλει να έχει καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα!