Δες πώς μπορείς να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά με μία κίνηση!

Βιβή Αγγελάκη
Δες πώς μπορείς να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά με μία κίνηση!

Το nail contouring είναι γεγονός!

Η αλήθεια είναι πως τα μακριά νύχια (προσοχή δεν αναφέρομαι στα υπερβολικά μακριά νύχια) δείχνουν εξαιρετικά για πολλούς και διάφορους λόγους: Κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά, αδύνατα και θηλυκά ενώ παράλληλα είναι δείγμα γενικότερης καλής υγείας.

Εκτός όμως, από τους φυσικούς τρόπους που κατά καιρούς σου αναφέρουμε από αυτή εδώ τη στήλη για να κάνεις τα νύχια σου πιο δυνατά, το gel ή τα τεχνητά νύχια, που δεν είναι πάντα η καταλληλότερη λύση ... βρήκαμε το κατάλληλο trick στο μανικιούρ για να τα κάνεις να φαίνονται πιο μακριά με μία κίνηση!

54bc30ee62a61 rends ss2015 runway nails giorgio armani bks z rs15 4281 lg


Για την ακρίβεια, η celebrity manicurist Jin Soon Choi μίλησε στο Elle.com αποκαλύπτοντας πως με τη σωστή «στρατηγική» στο βάψιμό τους μπορείς να πετύχεις το ακατόρθωτο : Μακριά Νύχια!

nail contouring 02


Ποια είναι αυτή; Αντί να βάψεις όλη την επιφάνεια του νυχιού με το βερνίκι, φρόντισε να αφήσεις το διάφανο βερνίκι να φαίνεται στις άκρες και στο κέντρο να δημιουργήσεις μία κάθετη λωρίδα μρ ένα πιο σκουρόχρωμο βερνίκι. «Αυτό είναι κάτι που συνήθιζα να κάνω όταν ήμουν νεότερη. Μεγαλώνοντας δεν επέκτεινα το χρώμα στις πλευρές των νυχιών. Με αυτόν τον τρόπο τα νύχια φαίνονταν πιο μακριά.» Στην ουσία μπορούμε να μιλήσουμε και επισήμως για το «nail contouring» και μια οπτική ψευδαίσθηση που μπορεί να θεωρηθεί ένα σικάτο nail art!

nail contouring 01


Άλλος ένας λόγος να το αγαπήσεις; Είναι πολύ απλό και (επιτέλους!) δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς κάθε φορά μπατονέτα για να απομακρύνεις το βερνίκι από το δέρμα γύρω από τα νύχια!