Όλες οι λεπτομέρειες για τη συλλογή μακιγιάζ της Victoria Beckham με την Estée Lauder!

Βιβή Αγγελάκη
Όλες οι λεπτομέρειες για τη συλλογή μακιγιάζ της Victoria Beckham με την Estée Lauder!

Εσύ ποιο look θα υιοθετήσεις;

Τον περασμένο Απρίλιο ανακοινώθηκε μία από τις πιο hot beauty συνεργασίες της χρονιάς , ενθουσιάζοντας εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο (και εμάς, δεν στο κρύβω). Φυσικά, αναφέρομαι στη συνεργασία της Victoria Beckham με το αγαπημένο beauty brand, Estée Lauder και την κυκλοφορία της limited edition συλλογής μακιγιάζ με την ονομασία «Victoria Beckham Estée Lauder».


Πέντε περίπου μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης που έγινε αρχές Σεπτέμβρη, η Posh μας έδωσε μια γεύση για τα makeup looks που μπορούμε να δημιουργήσουμε με τα προϊόντα της νέας της σειράς, μέσα από το fashion show, ενώ καθημερινά φροντίζει μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media να τονώνει όλο και πιο πολύ το beauty ενδιαφέρον μας...

Victoria Beckham Estee Lauder NYFW

Ώσπου τα προϊόντα έφτασαν στη χώρα μας, πριν λίγες μέρες και εμείς είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά και να σου μεταφέρουμε μία πρώτη γεύση!


Εμπνευσμένη από μερικές από τις 4 αγαπημένες πόλεις της ίδιας όπως το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη και το Παρίσι, η limited edition συλλογή μακιγιάζ της Victoria χωρίζεται σε τέσσερις επιμέρους συλλογές, δημιουργώντας αντίστοιχα looks. (Με έμπνευση από τις πόλεις που φέρουν το όνομά τους).

13827309 607766482736045 1790351740 n


Τα looks:


Λονδίνο
«Ερωτεύτηκα στο Λονδίνο. Αυτή πόλη είναι η καρδιά και η ψυχή μου και πάντα πηγή έμπνευσης. Το τέλειο μείγμα του πολιτισμού και της προόδου, το Λονδίνο είναι απλά cool!»

VBxEL London


Νέα Υόρκη
«Μοντέρνο, cool, sophisticated. Εμπνέομαι από τους γρήγορους ρυθμούς της Νέας Υόρκης, την ενέργεια στους δρόμους, την έντονη συναισθηματική φόρτιση, τον τρόπο που το φως αντανακλάται στο γυαλί.»

VBxEL New York


Λος Άντζελες
«Λατρεύω το απίστευτο φως, το πνεύμα και την ενέργεια του Λος Άντζελες. Η πολυτέλεια συνυπάρχει μέσα σε μία ζεστή αισθητηριακή λάμψη.»

VBxEL LA


Παρίσι
«Λατρεύω τη γοητεία του Παρισιού. Το εκλεπτυσμένο στυλ στους δρόμους είναι μεταδοτικό. Βυθίσου στο γαλλικό στυλ και αφέσου στο παριζιάνικο chic».

VBxEL Paris


«Θέλω να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται πιο δυνατές, sexy και με αυτοπεποίθηση. Αυτή η συλλογή μακιγιάζ κάνει ακριβώς αυτό! Μου αρέσει να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται πως είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους» λέει χαρακτηριστικά η ίδια και συνεχίζει:

«Μαζεύω προϊόντα μακιγιάζ εδώ και χρόνια. Πάντα αναμειγνύω τα χρώματα για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Με αυτή τη συλλογή πιστεύω πως έχω δημιουργήσει πολλά από τα προϊόντα-κλειδιά που χρειάζεται να έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της. Ως γυναίκα που της αρέσει να φορά μακιγιάζ, αυτά είναι ακριβώς όλα όσα θέλω. Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη να μοιραστώ αυτή τη συλλογή με τις όλες τις γυναίκες όπου κι αν βρίσκονται.»

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη τέλη Οκτωβρίου , αρχές Νοεμβρίου (Stay tuned στο Queen)!