Ενισχυμένη θεραπεία νυχιών με χρώμα; Κι όμως γίνεται!

Βιβή Αγγελάκη
Ενισχυμένη θεραπεία νυχιών με χρώμα; Κι όμως γίνεται!

Το πρώτο παγκοσμίως επαγγελματικό προϊόν περιποίησης νυχιών με χρώμα από την Orly είναι γεγονός!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει όμορφα και περιποιημένα νύχια; Ωστόσο, πόσες φορές, βλέποντάς τα να ταλαιπωρούνται από τις συνεχείς βαφές, δεν έχεις αναρωτηθεί- σκεφτεί να κάνεις ένα μικρό break για να ξεκουραστούν και να αποκατασταθεί η φυσική τους υγεία; Φυσικά, αυτό σε περίπτωση που λατρεύεις τα βαμμένα νύχια, αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση... Η ιδέα ενός προϊόντος που να επιδιορθώνει, επουλώνει, προστατεύει τα νύχια κάνοντάς ένα διάλειμμα, ενώ εξακολουθούν να είναι βαμμένα, φαντάζει η ιδανικότερη, αλλά είναι εφικτή;


Η ORLY παρουσιάζει το πρώτο παγκοσμίως επαγγελματικό προϊόν περιποίησης νυχιών με χρώμα, τη σειρά Breathable Treatment + Color που υπόσχεται ακριβώς αυτό: Ενισχυμένη θεραπεία νυχιών και μάλιστα, όχι σε 1, αλλά σε 18 υπέροχες αποχρώσεις!

orly nails


Breathe new life into your nails!
Ανάμεσα στα οφέλη- εκτός από την ανάπτυξη των νυχιών και τη θεραπεία των πιο αδύναμων και ταλαιπωρημένων- είναι η εξοικονόμηση χρόνου, μιας και η All-in-One Treatment + Color φόρμουλα – δε χρειάζεται βάση και τελική επίστρωση (topcoat), αλλά και η εύκολη και ακριβής εφαρμογή χάρη στο GENIUS BRUSH™ πινελάκι. Τέλος χάρη στην προηγμένη Oxygen Technology επιτρέπει να εισχωρήσει στο νύχι αέρας και ενυδάτωση.

24903 B Shine

Η σειρά ORLY Breathable Treatment + Color είναι διαθέσιμη, όπως ξαναείπαμε, σε 18 αποχρώσεις και ένα διαυγές, Treatment + Shine. Το ORLY Breathable Treatment, Clear Color + Shine μπορεί να φορεθεί μόνο του ως διάφανο χρώμα ή και πάνω από οποιαδήποτε απόχρωση Breathable για έξτρα λάμψη.

Πού μπορείς να τη βρεις; Ανακάλυψε τη νέα καινοτόμα σειρά σε στούντιο νυχιών, σε επιλεγμένα κομμωτήρια αλλά και με ένα κλικ στο: www.orly.gr