Selena Gomez: Θα γινόταν ποτέ ξανθιά & πώς αντιμετωπίζει ένα ανεπιθύμητο σπυράκι;

Βιβή Αγγελάκη
Selena Gomez: Θα γινόταν ποτέ ξανθιά & πώς αντιμετωπίζει ένα ανεπιθύμητο σπυράκι;

Τι αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της;

Με το πρόβλήμα υγείας που αντιμετώπίζε το τελευταίο διάστημα να μην τις επιτρέπει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, η Selena Gomez αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό come back, δίνοντας το παρών στα American Music Awards 2016. Η τραγουδίστρια εκτός από το υπέρλαμπρο και άκρως ανανεωμένο look της, συγκλόνισε το κοινό με τον ανατριχιαστικό λόγο που εκφώνησε, όταν ανέβηκε στην σκηνή να παραλάβει το βραβείο της.

rs 634x1024 161120164315 634.ama.cm.selena gomez 112016


Αυτή τη φορά, η 24χρονη Selena μίλησε στο elle.com αποκαλύπτοντας πολλά beauty μυστικά της , όπως το πώς αντιμετωπίζει ένα ανεπιθύμητο σπυράκι λίγο πριν τις red carpet εμφανίσεις της ή κάποια φωτογράφιση, ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν πρόκειται να γίνει κάποια στιγμή ξανθιά.

selena gomez photoshoot for billboard magazine september 2015 4

Πώς αντιμετωπίζει ένα ανεπιθύμητο σπυράκι πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί ή πριν μία φωτογράφιση;

«Life is life. Εάν είναι φωτογράφιση, είμαι τυχερή γιατί υπάρχει το photoshop και αν πρόκειται να γίνει κάποιο close-up το καλύπτω με μακιγιάζ. Δεν μπορείς να το εξαφανίσεις. Πιστεύω οτι υπάρχουν πολλά πράγματα- τρόποι που θα μπορούσα να κάνω σίγουρα, αλλά λέω όχι!» δήλωσε η Selena.

Θα γινόταν ποτέ ξανθιά;

Η ίδια απαντά: «Όχι, εκτός αν πρόκειται για έναν ρόλο σε κάποια ταινία. Λατρεύω τα μαλλιά μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό είναι βασικό κομμάτι της εμφάνισής μου. Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω «εγώ», αλλά όταν αλλά όταν πρόκειται να κάνω κάτι για κάποιο ρόλο, δεν μπορώ να πω πως δεν το κάνω. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος τέτοιος λόγος.»