We want it! Η νέα συλλογή Chubby Sticks της Clinique είναι αυτό που περιμέναμε από παιδιά...

Βιβή Αγγελάκη
We want it! Η νέα συλλογή Chubby Sticks της Clinique είναι αυτό που περιμέναμε από παιδιά...

Εμπνευσμένη από τα παιδικά μας χρόνια...

Θα σε γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω, στα ανέμελα χρόνια της παιδικής ηλικίας, όταν τα μόνα πράγματα που κουβαλούσαμε ΠΑΝΤΑ στο τσαντάκι μας ήταν χαρτιά και χρώματα Crayola για να ζωγραφίζουμε όπου κι αν βρισκόμασταν και ό,τι κι αν βρισκόταν μπροστά μας – ακόμη και το προσωπό μας- γιατί τα χαρτιά δεν ήταν ποτέ αρκετά...

crayola

Τα χρόνια, πέρασαν, εμείς μεγαλώσαμε και να που ένα από τα παιδικά μας όνειρα γίνεται πραγματικότητα... Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Clinique ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Crayola και τη δημιουργία μίας συλλογής από ολοκαίνουρια Chubby Sticks αποκλειστικά για τα χείλη μας!

Crayola Clinique Chubby Stick Lips Chubby Lip Crayon Box

Κι επειδή Crayola= χρώματα, απ ότι καταλαβαίνεις το Chubby Lip Crayon Box περιλαμβάνει super αποχρώσεις- που δε γίνεται να μη λατρέψεις με την πρώτη ματιά, ακόμη και από το ιδιαίτερο packaging τους. Mauvelous, Razzmatazz, Tickle Me Pink, Think Brick Red, Fuzzy Wuzzy, Mango Tango είναι μόνο οι πιο κλασικές από αυτές.

crayola 1a a

«Η όλη ιδέα πίσω από Chubby Sticks είναι το παιχνίδι. Μπορείς να εξερευνήσεις επιλογές και δυνατότητες και να μην «κολλάς» αποκλειστικά στον καθρέφτη, στο μολύβι χειλιών ή σε ένα makeup artist. Για εμάς, το θέμα είναι ότι όταν κοιτάς ένα chubby crayola κραγιόν, να χαμογελάς! Έτσι, είναι προφανής η σύνδεση με αυτό το ευχάριστο συναίσθημα που έχεις όταν ανοίγεις ένα κουτί με χρώματα! Σε πάει πίσω, όταν δεν είχες άγχος, επειδή ήσουν παιδί.» αναφέρει χαρακτηριστικά το beauty brand.

Clinique Crayola Collaboration copy

Φυσικά, εκτός από το Chubby box (που τις περιλαμβάνει όλες) μπορεί κανείς να αγοράσει μεμονωμένα τα Clinique x Crayola Chubby Sticks- κραγιόν (κοστίζουν περίπου 17 ευρώ) ενώ το σετ των 8 σε mini μέγεθος κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ. Ακόμη δεν ξέρουμε αν η σειρά θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα, αλλά με ένα κλικ εδώ μπορείς να την παραγγείλεις από το site της Clinique.

Μαλακά στην υφή τους και πολύ ενυδατικά περιέχουν shea butter και mango, αφήνοντας τα χείλη ζουμερά!