Jennifer Aniston: Αυτό είναι το beauty λάθος που θα μετανιώνει για πάντα!

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Aniston: Αυτό είναι το beauty λάθος που θα μετανιώνει για πάντα!

Μήπως το έκανες και εσύ;

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως ποτέ, καμιά μας δεν έχει κάνει έστω και το παραμικρό λάθος στη καθημερινή της, beauty ρουτίνα. Πως, ποτέ καμιά μας, δηλαδή, δεν έχει κοιμηθεί βαμμένη, δεν κάθεται με τις ώρες στο μπάνιο κάτω από το ζεστό νερό, δεν έχει ξεχάσει να βάλει το αντηλιακό της, δεν έχει σπάσει τα σπυράκια της κρυφά (ok αυτό είναι το μόνο που δεν μπορώ να μου καταλογίσω), δεν έχει ξεχάσει να κάνει απολέπιση για μήνες, πως δεν τρώει τα νύχια της κλπ. Φυσικά τα λάθη πληρώνονται, πόσο μάλλον αν επαναλαμβανονται τακτικά... γι αυτό μας γίνονται μαθήματα και ιστορίες που έχουμε να διηγούμαστε προς γνώση και αποφυγή των υπολοίπων.

Και ναι, όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψει κανείς, η Jennifer Aniston με τα τόσο λαμπερά μαλλιά και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα, έχει κάνει beauty λάθη κατά το παρελθόν, για τα οποία μετανιώνει δημόσια!

54d120e976151 hbz jennifer aniston december january 2015 07 94587895 md

Ποιο είναι το μεγαλύτερο της beauty λάθος της, λοιπόν;

Όπως δήλωσε η star, όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία δεν φορούσε συχνά αντηλιακό, πράγμα το οποίο τώρα, θεωρεί απαγορευτικό. Ακόμη, αποφεύγει να κάθεται με τις ώρες στον ήλιο ή να κάθεται για ηλιοθεραπεία.

via GIPHY

Τάδε έφη Jennifer και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αντηλιακό δε φοράμε μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα. (Τσέκαρε εδώ τα 6 beauty λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτό το Χειμώνα!)