Η Panthenol Extra γιορτάζει τα 10 χρόνια με μία συλλεκτική συσκευασία!

Βιβή Αγγελάκη
Η Panthenol Extra γιορτάζει τα 10 χρόνια με μία συλλεκτική συσκευασία!

10 χρόνια μαζί με τα καλλυντικά Panthenol Extra!

Η Panthenol Extra με αφορμή την παρουσία των 10 ετών της στην Ελληνική αγορά, δημιουργεί μια συλλεκτική συσκευασία για την αγαπημένη όλων Face & Eye Cream, που περιλαμβάνει διπλάσια ποσότητα προϊόντος!

Η Panthenol Extra Face & Eye Cream 24h είναι μία αντιρυτιδική κρέμα ειδικής σύνθεσης με έντονη αναπλαστική και αντιρυτιδική δράση, που χρησιμοποιείται καθημερινά, πρωϊ και βράδυ, στο πρόσωπο, τα μάτια και το ντεκολτέ.

Panthenol Extra FaceEye Cream

Στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή της περιέχει:

1. Δύο πεπτίδια. Με τη δράση τους προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές του δέρματος και επιβραδύνουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων.

2. Πανθενόλη. Η πιο γνωστή και η πιο ωφέλιμη βιταμίνη των καλλυντικών, καθώς ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

3. Υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για ένα ισχυρότατο ενυδατικό μέσο, που παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος, ενυδατώνει την κεράτινη στοιβάδα και χαρίζει στο δέρμα, ελαστικότητα και λάμψη.

Με την Panthenol Extra Face & Eye Cream 24h και τα πολύτιμα συστατικά της, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει κανείς, αποτελεσματικά τις υπάρχουσες ρυτίδες του προσώπου και των ματιών και να επιβραδύνει την εμφάνιση νέων.

Συμβουλευθείτε τον φαρμακοποιό σας για όλα τα προϊόντα Panthenol Extra!