Νεανική επιδερμίδα για πάντα με το νέο, καινοτόμο ορό Retinol Renewal Youth Serum!

Νεανική επιδερμίδα για πάντα με το νέο, καινοτόμο ορό Retinol Renewal Youth Serum!

Η ρετινολή επαναπροσδιορίζεται, η νεότητα ενεργοποιείται!

Ο Dr Murad μετά από χρόνια έρευνας τελειοποίησε τη δράση της Ρετινόλης και δημιούργησε την αποκλειστική Τεχνολογία 3πλής δράσης, RetinolTri-ActiveTechnology και το καινοτόμο ορό Retinol Renewal Youth Serum! Ο νέος ορός ελαχιστοποιεί άμεσα και ορατά τις λεπτές γραμμές και τις βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει και επαναφέρει την σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη και την νεανικότητά της.

Σε μόλις 2 εβδομάδες: Το 93% των γυναικών που το δοκίμασαν είδαν ορατή μείωση σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες και το 98% ένιωθαν πιο απαλή και λεία την επιδερμίδα τους.

Χάρη στην τεχνολογία Retinol Tri-ActiveTechnology, ένας αποκλειστικός συνδυασμός Ρετινόλης τριπλής δράσης, οι λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες ελαχιστοποιούνται, ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας τονώνεται και ενισχύεται η λάμψη.

MURAD Retinol Youth Renewal Serum 30ml

Η φόρμουλα του Retinol Youth Renewal Serum περιέχει και άλλα καινοτόμα συστατικά όπως εκχύλισμα Λουλουδιού Swertia γνωστό για τις αναγεννητικές και θεραπευτικές του ιδιότητες εδώ και αιώνες που αυξάνει την ανθεκτικότητα του δέρματος και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του αλλά και σφαιρίδια Υαλουρονικού Οξέος τα οποία συγκρατούν τα μόρια της υγρασίας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και προσφέρουν άμεσο γέμισμα, αφήνοντας το δέρμα πιο απαλό. Η τεχνολογία (Hyaluronic Filling Spheres™) δίνει τη δυνατότητα στα αντιγηραντικά προϊόντα να έχουν αποτελέσματα όμοια με ενέσεις Υαλουρονικού οξέος!

Το Retinol Youth Renewal Serum διατίθεται στα εξουσιοδοτημένα ινστιτούτα αισθητικής και στο www.murad.com σε συσκευασία 30ml (85 ευρώ).