Divine: Η σειρά της Caudalie που πρέπει να γνωρίσεις σήμερα κιόλας!

Βιβή Αγγελάκη
Divine: Η σειρά της Caudalie που πρέπει να γνωρίσεις σήμερα κιόλας!

Ανακάλυψέ τη!

Τρία super προϊόντα που θα σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood. Ένα ξηρό πολυχρηστικό λαδάκι για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα, τα νύχια και το μπάνιο, ένα μη φωτοξικό άρωμα που μπορείς να το φοράς σε κάθε καλοκαιρινή βόλτα σου και ένα λεπτόρευστο scrub, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τη σειρά Divine της Caudalie.

Πάμε να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες όλα τα προϊόντα:

3798 DIVINE LIFESTYLE

-Το λεπτόρευστο απολεπιστικό scrub, Caudalie scrub divine με καφέ κρυστάλλους ζάχαρης και τα τέσσερα φυτικά έλαια (σταφύλι, argan, σουσάμι και ιβίσκο), είναι το μυστικό ομορφιάς για απαλό δέρμα και απαλά αρωματισμένο. Απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα και μετατρέπεται σε γαλάκτωμα μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα απίστευτα απαλή, μεταξένια και διακριτικά αρωματισμένη.

-Το ξηρό λάδι πολλαπλών χρήσεων Divine Oil είναι ιδανικό για τα μαλλιά, το πρόσωπο ,το σώμα, τα νύχια, το μπάνιο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως έλαιο μασάζ. Στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα αλχημείας 4 φυτικών ελαίων (60% της σύνθεσης), άκρως εκλεκτών, που δρουν σε στενή συνέργια με το δέρμα.

-Το Parfum Divin de Caudalie, το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε από την Mathilde Thomas με master perfumer τον Jacques Cavallier. Μη φωτοτοξικό, δεν αφήνει λεκέδες στο δέρμα όταν βγεις στον ήλιο, οπότε είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου βόλτες. Η λεπτή και εύθραυστη εσάνς του Μαροκινού τριαντάφυλλου και το absolute του Βουλγάρικου τριαντάφυλλου αναπτύσσονται πάνω στο σπινθηροβόλο γκρέιπφρουτ και στο πικάντικο ροζ πιπέρι, σε λοβούς βανίλιας από τρία σπάνια είδη της “Uganda Planifolia”, υπέροχο κέδρο και εκπληκτικά musks.