Αυτή είναι η hi-tech θεραπεία ομορφιάς που έχει «τρελάνει» τις stars στο Hollywood

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτή είναι η hi-tech θεραπεία ομορφιάς που έχει «τρελάνει» τις stars στο Hollywood

Όλες έπαθαν εμμονή!

Σου έχω beauty νέο που… έρχεται κατευθείαν από το μέλλον και θα λατρέψεις! Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να εξαφανίσεις σπυράκια, πανάδες και ρυτίδες απλά με το πάτημα ενός κουμπιού;

Θυμάσαι την πρώτη φορά που εμφανίστηκαν στον κόσμο της ομορφιάς οι λάμπες LED παρέα με το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών? Από τότε βρίσκονται σε κάθε nail studio και τις χρησιμοποιούμε όλες….

image1

Θυμάσαι πριν λίγο καιρό που οι λάμπες LΕD «απέδρασαν» από τα οδοντιατρεία και προσγειώθηκαν στα σπίτια μας μέσα από ειδικά gadget μασελάκια λεύκανσης δοντιών; Aπό τότε, ειδικά στο εξωτερικό χρησιμοποιούνται κατά κόρον!

image2

Τώρα οι λάμπες LED «εισβάλλουν» για μία ακόμη φορά στον πλανήτη της ομορφιάς και κατ’ επέκταση στη ζωή μας, με τις ειδικές μάσκες προσώπου. Θεραπεύουν την ακμή, και καταπολεμούν τα σημάδια του χρόνου, όπως ρυτίδες και πανάδες! Στο λαμπερό Hollywood, διάσημες όπως η Katy Perry, Kate Hudson, Madonna και Κourtney Kardashian, απελευθέρωσαν το μυστικό τους! Δε σταματούν να φωτογραφίζονται στα social media φορώντας την LED μάσκα τους.

image6

Ουσιαστικά πρόκειται για τη μέθοδο της φωτοθεραπείας σε εξελιγμένη μορφή, που παλαιότερα μόνο οι δερματολόγοι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν. Αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφού οι Led μάσκες θα μπουν για τα καλά στη ζωή μας. Όπως θα δεις παρακάτω είναι ένα μικρό και εύχρηστο kit που κουβαλάς μαζί σου όπου θες. Η συσκευή διαθέτει 8 διαφορετικές επιλογές θεραπειών και 5 σκάλες έντασης φωτός. Επισκέψου τη σελίδα (www.deessepro.com)και μάθε παραπάνω λεπτομέρειες.

image3