8 λόγοι που αυτές οι δύο αδερφές θεωρούνται οι επόμενες Kardashians

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
8  λόγοι που αυτές οι δύο αδερφές θεωρούνται οι επόμενες Kardashians

Tο διάσημο μοντέλο Duckie Thot και η αδερφή της  Nikki Perkins είναι η νέα λατρεία των social media.

H Duckie Thot όπως θα αντιληφθείς και μόνη σου είναι μία σκέτη κούκλα και δικαιολογημένα νικήτρια του διαγωνισμού Top Model Αυστραλίας. To υπέροχο σοκολατί χρώμα της επιδερμίδας της σε συνδυασμό με τα λεπτά, συμμετρικά χαρακτηριστικά του προσώπου της και φυσικά τις τέλειες αναλογίες σώματος, την έχουν ανυψώσει στις πρώτες θέσεις στη βιομηχανίας της μόδας. Κατ' επέκταση η δημοσιότητά που έχει αποκτήσει στα μέσα κοινωνική δικτύωσης είναι απίστευτη.

813069772

Μαζί με την αδερφή της Nikki Perkins κάνουν το τέλειο δίδυμο και πολλοί προβλέπουν πως αυτές οι δύο μαύρες καλλονές θα είναι η συνέχεια των Kardashians.

800610250

Εγώ σου παραθέτω 8 ακόμη λόγους που οι συγκεκριμένες πιθανότητες έχουν υπόσταση.

Έχουμε και λέμε:

1.Είναι και οι δυο τους μαζί, τόσο ταιριαστές σε κάθε δημόσια εμφάνισή που επιχειρούν… Αγαπούν πολύ η μία την άλλη, αλληλοστηρίζονται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το δείχνουν έμπρακτα

2.Η Nikki ήταν για πολλά χρόνια αθλήτρια του μπάσκετ και μάλιστα έχει δηλώσει πως θα μπορούσε να συνεχίσει επαγγελματικά σε κάποια περίοδο της ζωής της.

3.Η Duckie υποστηρίζει δυναμικά οργανώσεις που αφορούν ρατσισμό και κοινωνικές διακρίσεις

4.H Nikki είναι μία από τις πιο αγαπημένες μαμάδες των social media



5.Oι δύο αυτές πανέμορφες γυναίκες είναι απόλυτα περήφανες για τις ρίζες τους (κατάγονται από το Σουδάν) και δεν σταματούν να το δηλώνουν περήφανα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς ( aka οι Kardashians είναι από την Αρμενία)



6. Η Duckie είναι η μεγάλη λατρεία των διασημότερων σχεδιαστών μόδας και δεν λείπει από τις πασαρέλες κολοσσιαίων οίκων όπως Burbery, Chanel.Moschino κλπ



7. Συμμετέχουν και οι δύο μαζί στο κανάλι που διαθέτει στο youtube η Duckie, με θέματα μόδας, ομορφιάς και lifestyle

8. Η Duckie διαθέτει την δική της προσωπική απόχρωση foundation σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών του εξωτερικού (Fenty Beauty Foundation Shade #490)