6 beauty tips που θα λατρέψεις το 2018

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
6 beauty tips που θα λατρέψεις το 2018

Τέλεια εμφάνιση και αλαβάστρινο πρόσωπο με μερικές βασικές αλλά πολύτιμες συμβουλές.

Είπαμε..μόλις μπει το νέο έτος κάνουμε φρέσκια αρχή! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την εμφάνισή μας. Ανακάλυψε πολύτιμα tips ομορφιάς που θα σου εξασφαλίσουν λαμπερή επιδερμίδα και θα σε ανανεώσουν. Πάρε χαρτί, στυλό και σημείωσε!

Botox τέλος

Θες να καμουφλάρεις τις γραμμές και ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο? Οι διάσημες ενέσεις botox δεν είναι η μόνη λύση. Μια καινούργια κουπ στα μαλλιά σου μπορεί να το καταφέρει! Ζήτα από τον κομμωτή σου αφέλειες ή φράτζα. Απέφυγε όμως το υπερβολικά κοντό μήκος το οποίο ταιριάζει δύσκολα στις περισσότερες από εμάς..

Του... καιρού γυρίσματα

Καλό είναι ανά εποχή να αλλάζεις την καθημερινή κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιείς γιατί η επιδερμίδα “μεταμορφώνεται” ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Έτσι, το καλοκαίρι που το δέρμα αφυδατώνεται ίσως πρέπει να καταλήξεις σε μια κρέμα με πιο ενισχυμένη ενυδάτωση. Αντίθετα, το χειμώνα που η ατμόσφαιρα είναι πιο ξηρή, ίσως χρειατείς πιο λιπαρές φόρμουλες.

Αξιόπιστο τεστ

Βρίσκεσαι στο κατάστημα καλλυντικών για να επιλέξεις την κατάλληλη απόχρωση φον ντε τεν... Αν δεν θες να δοκιμάσεις τα προϊόντα στο πρόσωπό σου τότε το κατάλληλο μέρος για να απλώσεις λίγη ποσότητα και να τσεκάρεις ότι είναι το χρώμα που σου ταιριάζει δεν είναι το πάνω μέρος της παλάμης αλλά ο πήχης του χεριού(αντιβράχιον). Σε αυτό το σημείο του σώματος ο τόνος του δέρματος είναι παρόμοιος με αυτόν του προσώπου. Επιπλέον, για να καταλάβεις αν είναι αρκετά καλυπτικό άπλωσέ το στο μέσα μέρος του καρπού πάνω στο σημείο που εμφανίζονται οι φλέβες.

Beauty Tonic

Εσύ γνωρίζεις ότι η βιταμίνη C αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης? Εκμεταλλεύσου τις θαυματουργές ιδιότητές της είτε με συμπληρώματα διατροφής είτε με προϊόντα ομορφιάς που την περιέχουν στη σύνθεσή τους.

Νέα και ωραία

Η καλύτερη αντιγηραντική προστασία δεν είναι άλλη από μια αντιλιακή κρέμα προσώπου την οποία θα χρησιμοποιείται όλο το χρόνο, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια.

Be cool

Ένα άμεσο και φυσικό τονωτικό για την επιδερμίδα αποτελεί το κρύο νερό. Μετά τον καθημερινό σου καθαρισμό φρόντισε να μην ξεπλένεις το πρόσωπό σου με ζεστό νερό και απέφυγε τα προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ στα συστατικά τους.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

4 προϊόντα που θα σου φανούν απόλυτα χρήσιμα στις γιορτές!