Ποιά μάσκα ομορφιάς σου ταιριάζει;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ποιά μάσκα ομορφιάς σου ταιριάζει;

Οι σύγχρονες μάσκες προσώπου μεταμορφώνουν την επιδερμίδα γι'αυτό είναι απαραίτητες. 

Οι μάσκες ομορφιάς αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στην κοσμετολογία. Δεν έχουν όμως όλες την ίδια δράση και συνεπώς δεν εξυπηρετούν τις ίδιες ανάγκες για κάθε πρόσωπο. Άλλες παρέχουν ενυδάτωση, άλλες σύσφιγξη, άλλες λάμψη και άλλες αντιφλεγμονώδη και σμηγματορρυθμιστική δράση.

Αν θες μάσκα :

για ενυδάτωση σε χρόνο dt:

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της Νέας Tissue Mask της Garnier : προσφέρει καθαρισμό διπλής δράσης, για ενυδάτωση και καθαρισμό της επιδερμίδας, χωρίς αφυδάτωση. Πώς; Το καινοτόμο μαύρο ύφασμα είναι εμπλουτισμένο με Άνθρακα, Μαύρη Άλγη, LHA, Καθαριστικούς παράγοντες και ενυδατικό Υαλουρονικό Οξύ.

91 BLACK TISSUE MASK

για να μειώσεις τις ατέλειες:

Η φυσική θαλάσσια άλγη, πλούσια σε αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων και δημιουργεί ένα φυσικό φράγμα κατά των παραγόντων που προκαλούν ατέλειες η Pure Clay Mask της L'Oreal Paris είναι κατάλληλη.


για λάμψη και φωτεινότητα:



Pure Clay Bright Mask της L'Oreal Paris. Το Λεμόνι Yuzu Λεμόνι, πλούσιο σε οξέα φρούτων, κάνει απαλή απολέπιση προσφέροντας ομοιομορφία στην επιφάνεια στης επιδερμίδας, ενισχύοντας έτσι τη φυσική της ακτινοβολία και ζωντάνια.

92 PURE CLAY MASKS BLUEYELLOW copy

για εξπρές θεραπεία σύσφιγξης:

Suractif Volume Contour Extra Firming Mask της Lancaster: Βασίζεται σε εκχυλίσματα από τον καρπό του δέντρου Kigelia Africana στη Σενεγάλη και χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική της Αφρικής. Μας αρέσει γιατί: Χαρίζει στο δέρμα σύσφιγξη και απαλότητα.

fb6052 lancaster svc extra firming mask copy

για καταπραυντική δράση:

Μasque Crème Fraîche De Beaute της Nuxe: Αναζωογονεί και φρεσκάρει το πρόσωπο προσφέροντάς του άνεση και ευεξία. Για μάξιμουμ αποτελέσματα εφαρμόστε τη μάσκα για 10 λεπτά και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα με βαμβάκι ή ξεπλένοντας με νερό. (σε επιλεγμένα φαρμακεία). Μας αρέσει γιατί: Εμπλουτισμένη με βότανα και ενυδατικούς παράγοντες εξασφαλίζει ανακούφιση και ευχάριστη αίσθηση.

FP NUXE Creme Fraiche De Beaute Masque 2017 web

για να ξυπνήσεις φρέσκια και λαμπερή:

Ultra Facial Overnight Hydrating Masque της Kiehl's: Περιέχει πρωτεΐνες από παγετώνες για εντατική ενυδάτωση και εκχυλίσματα φυτών της ερήμου που ενδυναμώνουν τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας. Μας αρέσει γιατί: Εφαρμόζεται πριν τον ύπνο και δρα ενώ κοιμόμαστε.

download

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι το κοινό μυστικό των σταρς για τέλειο πρόσωπο. Αν δεν το ξέρεις, κάτι κάνεις λάθος...

Tα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα φετινά SAG AWARDS 2018