Η νέα πολυαναμενόμενη beauty συνεργασία της Kim Kardashian και η φωτογράφιση με μαγιό

Η νέα πολυαναμενόμενη beauty συνεργασία της Kim Kardashian και η φωτογράφιση με μαγιό

Plus: Το μακιγιάζ που απέφευγε πάντα η Kim Kardashian.

Αφού πόζαρε μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά της για τα νέα concealers της KKW Beauty Collection, η Kim Kardashian μόλις μας έδωσε μια γεύση από τη νέα της σειρά μακιγιάζ, την οποία δημιούργησε σε συνεργασία με τον επί χρόνια προσωπικό της makeup artist, Mario Dedivanovic.


https://www.instagram.com/p/BgyjRF5lD-6

Ο Mario Dedivanovic, «εμπνευστής» όλων των εμβληματκών beauty looks της reality star και εκείνος που έκανε τεχνικές όπως το contouring και το strobing διάσημες, επιμελείται το μακιγιάζ της Kim Kardashian εδώ και μία δεκαετία: «Πριν από 10 χρόνια, γνώρισα τη μούσα μου σε ένα γύρισμα και ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο με ενέπνευσε η ομορφιά της. 10 χρόνια αργότερα εξακολουθεί να με εμπνέει με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά που κάθεται στην καρέκλα μου για να τη βάψω. Η νέα μας σειρά, KKWxMARIO, κάνει το ντεμπούτο της στις 5 Απριλίου 2018, ακριβώς 10 χρόνια από τη μέρα που γνωριστήκαμε. Ανυπομονώ τόσο πολύ να σας δείξω ολόκληρη τη συνεργασία. Η αποκάλυψη έρχεται σύντομα. Stay tuned» έγραψε ο 34χρονος beauty expert κάτω από το κοινό τους πορτρέτο, για το οποίο η Kim Kardashian ποζάρει με μαγιό.


https://www.instagram.com/p/BgynXe-gTix


https://www.instagram.com/p/BgzaV13g6nE

Προς το παρόν, έχουμε πάρει μια γεύση από την παλέτα με τις σκιές, στην οποία ξεχωρίζουν οι έντονες μεταλλικές αποχρώσεις. Μάλιστα, η ίδια η Kim αποκάλυψε σε ένα από τα posts της στο Instagram, πως πάντα απέφευγε τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ της. «Μία φορά όμως, όταν ο Mario με έβαφε κι εγώ μιλούσα στο κινητό μου και δεν έδινα σημασία, εκείνος έβαλε στα μάτια μου μια μπλε σκιά. Όταν το κατάλαβα φρίκαρα, αλλά μετά είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και το λάτρεψα! Έχουμε συχνά διαφορετική γνώμη για το look που πρέπει να δημιουργήσουμε για τις εμφανίσεις μου, όμωςά αυτό το συμβάν μου θυμίζει πάντα να τον εμπιστεύομαι».


https://www.instagram.com/p/Bgy5R80FShU

Δες ακόμα: 4 κανόνες ομορφιάς που πρέπει να σταματήσεις να ακολουθείς, σύμφωνα με τις stars