4 κανόνες ομορφιάς που πρέπει να σταματήσεις να ακολουθείς, σύμφωνα με τις stars

4 κανόνες ομορφιάς που πρέπει να σταματήσεις να ακολουθείς, σύμφωνα με τις stars

Ποιος είναι ο beauty κανόνας που έσπασε η Kim Kardashian;

Το ρητό «οι κανόνες φτιάχτηκαν για να τους σπάμε» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο σημερινό θέμα, με stars όπως η Kim Kardashian και η Adriana Lima να εξηγούν ποιους από αυτούς έχουν ήδη καταπατήσει – και πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσεις να ακολουθείς κι εσύ.

Μύθος #1: Τα φρύδια σου πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου.


https://www.instagram.com/p/BfxoDJXFyHe/

Σύμφωνα με την Kim Kardashian, αυτό δεν ισχύει. «Ο μύθος ότι τα φρύδια πρέπει να ταιριάζουν χρωματικά με τα μαλλιά μας είναι κάτι με το οποίο διαφωνώ κάθετα. Μπορεί να είναι πολύ πιο κολακευτικό αν τα φρύδια είναι πιο σκούρα από τα μαλλιά, έτσι ώστε να “ζεσταίνουν” το πρόσωπο, ειδικά αν τα μαλλιά είναι πολύ ξανθά».

Μύθος #2: Ο καφές κάνει κακό στην επιδερμίδα σου.


https://www.instagram.com/p/BglxvSglNl2/

«Οι δύο κανόνες ομορφιάς στους οποίους δεν πιστεύω; Ότι η καφεΐνη κάνει κακό στο δέρμα μας και ότι στην ενυδάτωσή μας ισχύει το “less is more”» έχει δηλώσει η Romee Strijd.

Μύθος #3: Χρειάζεσαι έναν facialist ή δερματολόγο για να έχεις λαμπερό δέρμα.


https://www.instagram.com/p/Bf7_yx6hlym/

Σύμφωνα με την Adriana Lima, η σωστή διατροφή, η ενυδάτωση και η καθημερινή χρήση αντηλιακού και φυσικών προϊόντων, όπως το αγαπημένο της ροδόνερο, είναι μερικά από τα μυστικά για να καταφέρει μια γυναίκα να έχει όμορφη και υγιή επιδερμίδα.

Μύθος #4: Δεν μπορείς να βάψεις έντονα τα χείλη και τα μάτια σου στο ίδιο μακιγιάζ.


https://www.instagram.com/p/BeOZKzql7v3/

Όπως έχει δηλώσει η Sara Sampaio, ο κανόνας αυτός πρέπει να σπάσει. «Πρέπει να επιλέγουμε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και χαρούμενες. Προσωπικά, έχω δει πολλά υπέροχα make-up looks που έχουν ταυτόχρονα έντονα χείλη και έντονα μάτια».

Δες ακόμα: Τα μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες