Μαύρο αντιηλιακό ! Είναι το νέο "big thing" που πρέπει να δοκιμάσεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μαύρο αντιηλιακό ! Είναι το νέο "big thing" που πρέπει να δοκιμάσεις

Για να μπορείς να χαίρεσαι το χάδι, τη ζεστασιά του ήλιου και να απολαμβάνεις  τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές κάτω απ’ τις αχτίδες του, χωρίς να ανησυχείς για την προστασία του δέρματός σου από την ακτινοβολία.

Ηλιοφάνεια. Συνηθισμένες συνθήκες για μία μεσογειακή χώρα, όπως η Ελλάδα, σχεδόν 365 μέρες τον χρόνο. Η FREZYDERM καινοτομεί και παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά ηλιοπροστασίας, την ACTIVE SUN SCREEN.

Η ολοκληρωμένη σειρά Active Sun Screen μετατρέπει το απλό αντηλιακό σε μία πανίσχυρη ασπίδα αντηλιακής κάλυψης και ολικής δερματικής φροντίδας. Με νέα πρωτοποριακή 360 σύνθεση, που ενώνει 3 ενεργές φόρμουλες σε 1 μόνο προϊόν, σε έχει κάθε στιγμή υπό την προστασία του.

DETOX PLANT CHARCOAL. Η ΜΑΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!

Σχεδιασμένα για να προσφέρουν ισχυρή αποτοξινωτική δράση, χάρις στην ειδικά μελετημένη τους σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με DETOX PLANT CHARCOAL. Ο ενεργός άνθρακας, «μαγνητίζει» και απορροφά όλους τους περιβαλλοντικούς ρύπους που έχουν εισχωρήσει ακόμη και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

7 1

Τα ACTIVE SUN SCREEN έχουν ειδική μαύρη χρώση, που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής για ομοιόμορφη επάλειψη του αντιηλιακού. Τα έγχρωμα καλυπτικά αντηλιακά με Τεχνολογία COLOR ADAPT PIGMENTS, προσαρμόζονται σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις, προσφέροντας ιδανικό, ομοιόμορφο, αποτέλεσμα και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία.

Το μαύρο αυτό χρώμα οφείλεται στον ενεργό άνθρακα, ένα φυσικό συστατικό με ασύλληπτες καθαριστικές ιδιότητες, που λειτουργεί σαν μαγνήτης παγιδεύοντας και απορροφώντας 200 φορές καλύτερα από οποιοδήποτε συστατικό καθαρισμού τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα μικροσωματίδια, τις τοξίνες, τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και το σμήγμα που συσσωρεύονται όλη την ημέρα στην επιδερμίδα!

3

Μη φοβάσαι το γκρι χρώμα!
Η ειδική μαύρη χρώση υποδηλώνει αν έχει απλωθεί σωστά το αντηλιακό για να μη μείνει ούτε ένα σημείο της επιδερμίδας σας χωρίς κάλυψη και φροντίδα. Με την κατάλληλη επάλειψη, το αντηλιακό θα απλωθεί ομοιόμορφα και θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σας. Σε καμία περίπτωση πάντως, το γκρι χρώμα δεν θα βάψει το δέρμα ή τα ρούχα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

80's are back! Η τάση αναβιώνεται μέσα από τις λαμπερές stars