Τί κάνεις αν το χρώμα των δοντιών σου δεν είναι λαμπερό;

Τί κάνεις αν το χρώμα των δοντιών σου δεν είναι λαμπερό;

Κανείς δεν αντιστέκεται σε ένα αστραφτερό, λευκό χαμόγελο!

Μπορείς να κάνεις λεύκανση δοντιών φυσικά! Η τεχνική (εφόσον ενδείκνυται) πραγματοποιείται με το σύστημα Zoom AP, το οποίο δεν ταλαιπωρεί το σμάλτο των δοντιών και πετυχαίνει πολύ ανοικτούς τόνους σε μία μόνο συνεδρία.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Καλό είναι να μην υπερβάλλουμε με τροφές που περιέχουν χρωστικές ουσίες όπως το τσάϊ, το κόκκινο κρασί, και ο καφές. Αμέσως μετά από μία τέτοια κατανάλωση, θα πρέπει να βουρτσίζεις καλά τα δόντια σου. Εάν μετά από καιρό το χρώμα των δοντιών δεν είναι τόσο λευκό, δεν χρειάζεται νέα επίσκεψη στο ιατρείο, παρά μόνο η χρήση ειδικού λευκαντικού υλικού στο σπίτι, σε ατομικά δισκάρια που σου προμηθεύει o oδοντίατρος.

Γενικές συμβουλές

Να τηρείς τους γενικούς κανόνες στοματικής υγιεινής. Να βουρτσίζεις τα δόντια τρείς φορές τη μέρα μετά από κάθε γεύμα. Τα παιδιά μέχρι 10 ετών να παίρνουν επιπλέον και καραμέλες φθορίου το βράδυ και τέλος να επισκέπτονται τον οδοντίατρό τους για έλεγχο και καθαρισμό δοντιών μία φορά το εξάμηνο. Μη ξεχνάς, ότι ο οδοντογιατρός επιτελεί λειτούργημα και ο κύριος λόγος ύπαρξής του πρέπει να είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των ασθενών ώστε να προλαμβάνουν οποιοδήποτε πρόβλημα ώστε να μην τον χρειάζονται!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικά το ευαίσθητο δέρμα γερνά πιο γρήγορα;