Εντυπωσιακά μακιγιάζ πασαρέλας στο fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Εντυπωσιακά μακιγιάζ πασαρέλας στο fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη

Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων παρουσίας του στο χώρο της μόδας, ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε την νέα συλλογή ρούχων του SS ’18. Σε αυτό το εκθαμβωτικό fashion show συνέβαλε με την εμπειρία, τα προϊόντα και τα εργαλεία της και η ERRE DUE. Χρόνια αφιερωμένη στη γυναικεία ομορφιά και συνυφασμένη με τη μόδα, η ERRE DUE επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων και πλαισίωσε αρμονικά τις εμπνευσμένες δημιουργίες του σχεδιαστή, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις στο χώρο του μακιγιάζ.

9. KYN 8190

Στον επιβλητικό, industrial χώρο, ο Στέλιος Κουδουνάρης άνοιξε το show με τη συλλογή Spring-Summer ’18. Η ERRE DUE “περπάτησε” στο catwalk συνοδεύοντας τις δημιουργίες του σχεδιαστή με δημιουργικές προτάσεις μακιγιάζ που όλες τους αποπνέουν φρεσκάδα και λάμψη με παφλασμούς ολογραφικών κυμάτων και μοναδικές, καινοτόμες υφές.

Matte, ανάλαφρη επιδερμίδα με το νέο Perfect Mat Touch Foundation SPF25, μεταλλική λάμψη στα μάτια, ολογραφικά χείλη και ανταύγειες φωτός στα ζυγωματικά ολοκλήρωσαν την εμφάνιση των μοντέλων.

36.KYN 8024

Οι προβολείς φωτίζουν την άλλη πλευρά της πασαρέλας όπου μέσα από ένα σύννεφο καπνού ξεπροβάλει η φιγούρα όλων των μοντέλων δημιουργώντας ένα μοναδικό φωτογραφικό ενσταντανέ. Η μουσική αλλάζει και κάνει την είσοδο της στο catwalk η συλλογή Fall-Winter ’18-19 του σχεδιαστή. Η απρόσμενη, ευχάριστη έκπληξη που οργάνωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης αποπλάνησε τους καλεσμένους και τους ταξίδεψε σε νέες υφές, χρώματα και υφάσματα.

13.KYN 8345

Αυτή την ευχάριστη εξέλιξη στο λαμπερό fashion show στήριξε και η ERRE DUE παρουσιάζοντας avant premiere στοιχεία της επερχόμενης συλλογή της, Fall/Winter’18-19. Εναλλακτικά Smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις, matte χείλη και επιδερμίδα αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά και στοιχειοθετούν το Pure Instinct της ERRE DUE. Το ένστικτο που ακολουθεί η σύγχρονη γυναίκα, η γυναίκα που ξέρει τι θέλει.

Λαμπεροί καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο event, για να τιμήσουν με την παρουσία τους τον σχεδιαστή. Στην είσοδο του ατμοσφαιρικού κτηρίου, είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν το θεματικό περίπτερο της ERRE DUE και να παρασυρθούν στον μαγικό κόσμο της συλλογής Spring/Summer’18-Mermaid Vibes.
Οδηγοί σε αυτό το ταξίδι ήταν οι make-up experts της ERRE DUE που παρουσίασαν τα νέα λανσαρίσματα καθώς και τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ. “

37.KYN 8046

Photo Credits από το backstage με την προετοιμασία των μοντέλων όπως επίσης και από celebrities που επισκέφτηκαν και φωτογραφήθηκαν στο περίπτερο της ERRE DUE από την Κύνθια Κινδελή.

32.KYN 8081