Εχμ… Σχεδόν δεν τολμάμε να γράψουμε αυτό που διαβάσαμε για τα σπυράκια!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Εχμ… Σχεδόν δεν τολμάμε να γράψουμε αυτό που διαβάσαμε για τα σπυράκια!

Mind blown!

Το ότι τα λιπαρά δέρματα με σπυράκια έχουν ανάγκη από ενυδάτωση το είπαμε. Είπαμε μάλιστα πως χρειάζονται ειδικά προϊόντα, που δεν φράσσουν τους πόρους και δεν δημιουργούν λιπαρότητα. Τα προϊόντα αυτά είναι ελαφριά και δροσερά και αφήνουν το δέρμα να αναπνέει έτσι ώστε να μην δημιουργούνται σπυράκια.. Ωραία μέχρι εδώ; Ετοιμάσου να πάθεις ένα μικρό σοκ! Εμείς το πάθαμε ήδη…

BRITNEY CONFUSED copy

Σύμφωνα με το ίντερνετ αλλά ΚΑΙ τους ειδικούς, το μαγικό προϊόν που καταπολεμά τα σπυράκια σχεδόν σε ένα βράδυ και κάνει καλό στο λιπαρό δέρμα υπάρχει και είναι το πιο λιπαρό και παχύ που ξέρουμε: Η βαζελίνη!

vazelini

Ναι καλά διάβασες! H βαζελίνη που βάζεις στα χείλη σου, που βάζεις στους αγκώνες σου, που βάζεις στα κολιέ σου όταν έχουν συνωμοτήσει να σε πνίξουν… αυτή θα διώξει τα σπυράκια σου! Σύμφωνα με το ίντερνετ, όσοι και όσες τα δοκίμασαν έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

vaseline acne cire

Σύμφωνα με τους ειδικούς τώρα, η βαζελίνη δημιουργεί έναν προστατευτικό φραγμό πάνω από τα σπυράκια που βοηθά το δέρμα να επουλωθεί και καταπολεμά τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων. Εμείς ακόμα δεν έχουμε δοκιμάσει αυτό το γιατροσόφι αλλά θα το κάνουμε. πρώτα όμως θα τηλεφωνήσουμε στον δικό μας ειδικό την Δευτέρα για περεταίρω εξηγήσεις γι᾽αυτό stay tuned… το θέμα δεν έχει λήξει εδώ!

Διάβασε ακόμα:

Video: Κάνε αφέλειες χωρίς να κόψεις αφέλειες και δροσίσου

Χέρια, πινέλο ή σφουγγαράκι; Διάβασε τι αποτέλεσμα θα έχει η βάση σου ανάλογα με το τι χρησιμοποιείς

Να συνεχίσουμε να βάζουμε καστορέλαιο σε μαλλιά, φρύδια και βλεφαρίδες ή όχι; Απαντάμε υπεύθυνα