Διάβασε πώς θα διαλέξεις nude κραγιόν τώρα που είσαι μαυρισμένη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Διάβασε πώς θα διαλέξεις nude κραγιόν τώρα που είσαι μαυρισμένη

Γιατί άλλο nude χρειάζεσαι όταν είσαι λευκή και άλλο όταν μαυρίζεις

Το nude κραγιόν είναι staple για κάθε εποχή του χρόνου. Είναι αυτό που έχουν στο νεσεσέρ τους ακόμα και εκείνες που δεν φορούν ποτέ κραγιόν. Βλέπεις, το nude είναι πολύ φυσικό και ταιριάζει σε όλες... αρκεί να βρεις την σωστή απόχρωση. Το πώς θα διαλέξεις σωστά το nude κραγιόν σου λοιπόν το έχεις διαβάσει… Ξέρεις όμως πως θα διαλέξεις απόχρωση σύμφωνα με το μαύρισμά σου; Αυτό θα σου πούμε σήμερα! Μιας που το μαύρισμα βρίσκεται στο ζενίθ του πλέον και το ανανεώνεις κάθε ΣΚ πια, είπαμε να σε βοηθήσουμε να βρεις το κατάλληλο.

20 michael kors 1.w710.h473

Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και έχεις μαυρίσει ελάχιστα, τότε χρειάζεσαι μία ψυχρή απόχρωση nude κραγιόν όπως το L' Oreal Paris, Color Riche Shine στην απόχρωση Νο 657.

L Oreal Paris Color Riche Shine στην απόχρωση Νο 657

Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα αλλά φέτος κατάφερες να μαυρίσεις, τότε χρειάζεσαι και πάλι μία ψυχρή απόχρωση αλλά λίγο πιο σκούρα. Το Maybelline New York, SuperStay Matte Ink στην απόχρωση Loyalist είναι ιδανικό.

Maybelline New York SuperStay Matte Ink στην απόχρωση Loyalist

Αν έχεις μεσαία επιδερμίδα και δεν μαύρισες ιδιαίτερα, τότε χρειάζεσαι μία πιο θερμή απόχρωση που να έχει στη βάση της ελάχιστο πορτοκαλί όπως το Urban Decay, Vice Lipstick στην απόχρωση First Sin.

Urban Decay Vice Lipstick στην απόχρωση First Sin

Αν η επιδερμίδα σου είναι μεσαία και φέτος το μαύρισμα έφτασε σε άλλο επίπεδο, διάλεξε και πάλι μία θερμή απόχρωση με ακόμα πιο πολύ πορτοκαλί στη βάση της. Το Smashbox, Always On Liquid Lipstick στην απόχρωση In Demand είναι τέλειο.

Smashbox Always On Liquid Lipstick στην απόχρωση In Demand

Αν το δέρμα σου είναι φυσικά σκούρο και είσαι σχεδόν πάντα μαυρισμένη (ή σαν μαυρισμένη), τότε θέλεις ένα nude θερμό και με κόκκινο στη βάση του. Θα λατρέψεις το Estee Lauder, Pure Color Love στην απόχρωση Naked City.

Estee Lauder Pure Color Love στην απόχρωση Naked City

Και τέλος, το nude που πάει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας, σε όλα τα επίπεδα μαυρίσματος και σε κάθε χαρακτήρα (ναι, το λαμβάνουμε υπόψη μας) υπάρχει! Είναι το Erre Due, Full Color Lipstick στην απόχρωση Μrs Suspect που έχει ροζ στη βάση του και κολακεύει κάθε παλέτα.

Erre Due Full Color Lipstick στην απόχρωση mrs Suspect

Διάβασε ακόμα:

Όχι, τα #NudeNails δεν είναι καθόλου βαρετά και έχουμε τις αποδείξεις

Μπορείς στ’ αλήθεια να εθιστείς στα τατουάζ;

Ναι! Η Elle Fanning έκανε το πιο όμορφο χτένισμα ever!