Ποια είναι τελικά τα τέλεια φρύδια; Ας το συζητήσουμε…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ποια είναι τελικά τα τέλεια φρύδια; Ας το συζητήσουμε…

Έχουμε γνώμη επάνω στο θέμα.

Κωδικός φρύδια: Έχουν αλλάξει πολλές φορές τα τελευταία 100 χρόνια. Από τη δεκαετία του 20’ που υπήρξαν απίστευτα λεπτά πάχυναν σταδιακά μέχρι τα 80’s που έγιναν χοντρά και φυσικά. Στα 90’s και στην αρχή των 00’s έγιναν και πάλι λεπτά μέχρι που εμφανίστηκε η Cara και άλλαξε τα πράγματα. Δες λίγο την ιστορία των φρυδιών όπως την είπε το Allure και συνέχισε να διαβάζεις για να το συζητήσουμε…



Σήμερα τα φρύδια είναι χοντρά, σχεδόν εκτός ελέγχου, όλα επιτρέπονται και εμφανίζονται μάλιστα trends όπως τα #DragonBrows και τα #SquigglyBrows που έρχονται να ενισχύσουν το «όλα επιτρέπονται». Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, you do you girls αλλά έχουμε άποψη και θα την πούμε.

taylor hill brows

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε τα φρύδια να ξαναγίνουν αφύσικα λεπτά αν και φοβόμαστε πως μπορεί να γίνει μετά το εξώφυλλο της Rihanna. Για τώρα παραμένουν χοντρά και υπερβολικά βαμμένα, βαμμένα για το Instagram και ούτε αυτό το θέλουμε. Βλέπεις, αυτά τα φρύδια πολύ απλά δεν πάνε σε όλες. Δεν είναι όλα τα πρόσωπα φτιαγμένα για μεγάλα και χοντρά φρύδια.

40109167 001 d

Πολλά πρόσωπα είναι φτιαγμένα για μεγάλα και χοντρά φρύδια αλλά δεν είναι φτιαγμένα για έντονα βαμμένα φρύδια. Με λίγα λόγια, θέλουμε να επανέλθει το φυσικό look, αυτό που διαφέρει από κορίτσι σε κορίτσι. Η Cara έχει τα δικά της φρύδια, εμείς τα δικά μας, εσύ τα δικά σου και η αληθινή ζωή διαφέρει πολύ από το Instagram.

beauty 2015 10 instagram vs editorial makeup main

Αυτό ου προτείνουμε λοιπόν είναι να μην προσπαθείς να πας κόντρα σε αυτό με το οποίο σε προίκισε η φύση και να μην ξεπερνάς τα όρια με την αντιγραφή των όσων βλέπεις online. You do you αλλά love you και αυτά που έχεις πρώτα από όλα. Τόνισε τα φρύδια σου και διόρθωσε τις ατέλειές τους ναι! Μην τα βάφεις όμως για να φαίνονται από το διάστημα! Και μιας που το έφερε η κουβέντα… Παρακάτω έχουμε όλα τα kits που μπορεί να χρειαστείς για να δώσεις στα δικά σου φρύδια αυτό που χρειάζονται. Πρώτα όμως πες μας τη γνώμη σου…