On the beauty desk: Τα πράγματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γραφείο της ομορφιάς

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
On the beauty desk: Τα πράγματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γραφείο της ομορφιάς

Είναι νέα, ωραία και λαχταριστά!

Ψέματα να μην σου πω, δεν είμαι ο πιο τακτικός άνθρωπος του κόσμου. Αν και Παρθένος, δεν έχω μανία με την τακτοποίηση (με την καθαριότητα έχω εμμονή) και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Συγκεκριμένα, βγαίνει πολύ στο γραφείο μου. Αν πάσα στιγμή μπορείς να βρεις εδώ πάνω τα πάντα από σοκολατάκια και ξεραμένα φύλλα ως και χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια (νε, τι; Τα έχω για props). Πάντα όμως υπάρχουν εδώ επάνω στο γραφείο και τα τελευταία λανσαρίσματα. Από αυτά, διάλεξα κάποια που μου άρεσαν πολύ, «έκλεψα» το ημερολόγιο της Ερμιόνης Σαρρή, τα φωτογράφισα και θα τα δεις παρακάτω…

mesa

#1 Μεταξένιος αφρός καθαρισμού. Nuxe, Eau De mousse Micellaire. Κανονικά χρησιμοποιώ ζελέ καθαρισμού με το clarisonic μου αλλά ο συγκεκριμένος αφρός είναι τόσο απολαυστικός (εμπλουτισμένος με μικκύλια και ροδοπέταλα) που νομίζω πως θα αλλάξω τακτική.

#2 Lip gloss. Clinique, Pop Splash Lip Gloss στην απόχρωση Tenderheart. Ξέρεις, δεν φοράω κραγιόν ή οτιδήποτε άλλο εκτός από lip balm στα χείλη μου και για να λέω ότι αυτό το lip gloss είναι φανταστικό τότε ΕΙΝΑΙ. Δεν κολλάει, έχει την τέλεια απόχρωση και το έχω ήδη φορέσει 3 φορές!

#3 Σκιές. L’ Oreal Havana Eye Shadow στην απόχρωση Oh Na Na και In Love. Είναι από την απίθανη συνεργασία της Camila Cabello με την L’ Oreal και έχουν φανταστικές shimmery αποχρώσεις, τέλειες για πρωί και βράδυ.

#4 Κρέμα ματιών. Estee Lauder, Advanced Eye Repair Eye Supercharged Complex. Τη δοκίμασα μόνο μία φορά (μία πρόλαβα, χθες την έλαβα) και μπορώ να πω πως έχω ήδη πάθει εμμονή.

#5 Καθαριστικό προσώπου. The Pionears, Deep Cleansing Face Wash. Με αυτό το καθαριστικό ήρθε και έδεσε το δίλημμα για το αν θα χρησιμοποιήσω ζελέ, αφρό ή αυτό. Μάλλον θα τα φορέσω όλα εναλλάξ γιατί το συγκεκριμένο προϊόν έχει συγκλονιστικά αποτελέσματα.

#6 Παλέτα για contouring. Max Factor, Miracle Contouring. Όλες οι αποχρώσεις που χρειάζεσαι για να σκιάσεις και να φωτίσεις την επιδερμίδα σου όποιο και αν είναι το χρώμα της (μαυρισμένο ή όχι).

#7 Πούδρα. The Body Shop, Japanese Maple Mattre Clay Powder. Καλύπτει απίστευτα πολύ και αφήνει το δέρμα τόσο ματ που δεν θα το πιστεύεις. Εγώ δεν το πίστευα.

Διάβασε ακόμα:

Τα κόκκινα βερνίκια νυχιών που πρέπει να αγοράσεις έστω μία φορά στη ζωή σου

Trends FW/18’: I woke up like this μαλλιά. Κυριολεκτικά

Ποια είναι τελικά τα τέλεια φρύδια; Ας το συζητήσουμε…