Όλα τα tips για να ισιώσεις τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας στο σπίτι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όλα τα tips για να ισιώσεις τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας στο σπίτι

Πίστεψέ μας, μπορείς

Τα ίσια μαλλιά φέτος είναι τάση (θα τα πούμε) και όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο. Το ίσιωμα όμως για να κρατήσει θέλει κομμωτήριο και πολλή ώρα… ή μήπως όχι; Σίγουρα, το ίσιωμα στο κομμωτήριο είναι σούπερ όμως ποιος σου είπε πως δεν μπορείς να το κάνεις και μόνη σου; Εμείς θα σου πούμε πως #emas_na_akous

tshirt lefko

Βήμα 1: Άσε κάτω την πετσέτα
Η πετσέτα δημιουργεί φριζάρισμα (#truestory) και θέλουμε να την αφήσεις κάτω τώρα. Ταμπονάρισε τα βρεγμένα μαλλιά σου με ένα παλιό t-shirt ή τύλιξέ τα κιόλας αν θέλεις. Χωρίς ίχνος πλάκας, η διαφορά που θα δεις στο τελικό αποτέλεσμα και η ευκολία κατά το ίσιωμα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

proionta isioma

Βήμα 2: Προστατέψου
Για να έχεις όμορφα μαλλιά και κυρίως για να έχεις μαλλιά να ισιώνεις, πρέπει να τα προστατεύσεις από τη θερμότητα που θα είναι πολλή. Θα το κάνεις βάζοντας ένα προϊόν προστασίας όσο είναι ακόμα βρεγμένα τα μαλλιά σου και τα εξής τρία, όχι μόνο προστατεύουν τα μαλλιά από τα θερμά εργαλεία, αλλά λειαίνουν την τρίχα για ακόμα πιο σούπερ αποτέλεσμα. Από αριστερά: 1) Kérastase, Discipline Keratine Thermique. 2) Wella Professionals, Eimi Perfect Me. 3) Schwarzkopf Professional, Osis+ Flatliner Heat Protection Spray.

Parlux 385 Ceramic Ionic Powerlight

Βήμα 3: Στέγνωσε σα να μην υπάρχει αύριο
Για το ίσιωμά σου θα χρησιμοποιήσεις σίδερο αλλά για να χρησιμοποιήσεις το σίδερο πρέπει να έχεις απόλυτα στεγνά μαλλιά. Πιο στεγνά μια από την έρημο. Πιο στεγνά και από παξιμάδια. Τόσο στεγνά! Αν δεν τα στεγνώσεις πολύ καλά τότε το σίδερο σε συνδυασμό με το νερό θα τα «ψήσει» όσο και αν έχεις προσπαθήσει να τα προστατέψεις. Αξίζει να επενδύσεις μάλιστα σε ένα καλό σεσουάρ όπως το Parlux 385 Ceramic Ionic Powerlight, το οποίο στεγνώνει γρήγορα χωρίς να καταστρέφει τα μαλλιά.

Ισιωτικό. L Oreal Professionnel Steampod

Βήμα 4: Επένδυσε σε ένα καλό ισιωτικό
Ξέρουμε, είναι ακριβά και το budget σου ίσως να μην τα σηκώνει. Ωστόσο, αξίζει να κάνεις οικονομία και να επενδύσεις σε ένα καλό ισιωτικό γιατί και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα και δεν θα φθείρεις τα μαλλιά σου. Αν μας ρωτάς, το Steampod της L’ Oreal Professionnel είναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ.

Mistake Skipping Comb When You Flat Iron

Βήμα 5: Μην ξεχνάς το χτένισμα
Πριν περάσεις το ισιωτικό από τις τούφες σου πρέπει κάθε φορά να τις χτενίζεις. Ναι, μία μία. Έτσι μόνο θα έχεις απόλυτα smooth αποτέλεσμα και ίσιωμα διαρκείας. Πίστεψέ μας, αξίζει τον χρόνο και τον κόπο.

how to brush your hair static

Βήμα 6: Βάλε λακ στην βούρτσα
Όχι, δεν εννοούμε να βάλεις λακ στη βούρτσα και να την κοιτάς, εννοούμε να μην βάλεις λακ απευθείας στα μαλλιά σου. Ναι μεν θέλεις το κράτημα της λάκ αλλά δεν θέλεις άκαμπτα μαλλιά. Για να τους δώσεις κράτημα ΚΑΙ κίνηση, ψέκασε τη βούρτσα σου και πέρνα τη από τα μαλλιά σου.

cara sesouar

Βήμα 7: Η τελευταία «πινελιά»
Τέλος, για να δώσεις απίστευτη λάμψη και πραγματικά μεγάλη διάρκεια στο ίσιωμά σου, γύρνα το σεσουάρ στον κρύο αέρα και πέρνα το από τα μαλλιά σου για λίγα δευτερόλεπτα. Ο κρύος αέρας θα κλείσει ερμητικά τα λέπια της τρίχας και έτσι τα μαλλιά σου ούτε θα χαλάσουν, ούτε θα φριζάρουν και θα λάμπουν μοναδικά.

Διάβασε ακόμα:

Oι millennial pink σκιές θέλουμε να παραμείνουν στη μόδα

Sneak Peek! Δες τα προϊόντα από τη συλλογή της Camila Cabello Χ L’ Oréal: Havana πριν κυκλοφορήσουν

Έχουμε τα πιο όμορφα nail art που γίνονται σε κοντά νύχια