Autumn report: Αυτά είναι τα αρώματα που πρέπει να γνωρίζεις τη σεζόν που έρχεται

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Autumn report: Αυτά είναι τα αρώματα που πρέπει να γνωρίζεις τη σεζόν που έρχεται

Μήπως ανάμεσά τους είναι το δικό σου;

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που ποτέ δεν θέλουμε να έρθει. Θέλουμε ένα αιώνιο καλοκαίρι και πάντα μελαγχολούμε στο τέλος του αλλά… καταλήγουμε να αγαπάμε το φθινόπωρο με τα χρώματα και τις μυρωδιές του. Εδώ στο beauty department του queen.gr ανυπομονούμε να έρθει για να φορέσουμε τα παλτό και τα γκρι βερνίκια μας, τα καπέλα και τα μπορντό κραγιόν μας αλλά και τα νέα φθινοπωρινά μας αρώματα. Αυτό το φθινόπωρο είναι το πιο ενδιαφέρον αρωματικά! Οι νέες αφίξεις είναι η μία καλύτερη από την άλλη και αυτές θα δεις παρακάτω. Μήπως ανάμεσά τους βρίσκεται το δικό σου φθινοπωρινό άρωμα;

Aerin Hibiscus Palm

Aerin, Hibiscus Palm
Το Aerin Hibiscus Palm Eau de Parfum αιχμαλωτίζει το άρωμα του νησιού, κατά τη διάρκεια ενός μαγευτικού ηλιοβασιλέματος σε μία καταπράσινη παραλία.

Calvin Klein Women

Calvin Klein, Women
Το νέο άρωμα από τον Calvin Klein είναι τόσο ελαφρύ και φρέσκο όσο τα προηγούμενα αλλά είναι λίγο πιο γλυκό, λίγο πιο απαλό και λιγότερο λουλουδένιο. Στο μπουκάλι δεν θα αναφερθούμε, βλέπεις…

Chanel Les Eaux de Chanel Venise

Chanel, Les Eaux de Chanel Venise
Είναι λουλουδένιο αλλά και φρέσκο, γλυκό αλλά όχι γλυκερό… είναι αυτό που θα λατρέψεις αν αγαπάς τα γλυκά αρώματα αλλά δεν τα αντέχεις όλη μέρα. Απόλυτη ισορροπία, απόλυτη κομψότητα, ένα ταξίδι που ξεκινά με το πρώτο ψέκασμα.

Dior Joy

Dior, Joy
Όλη η χαρά αιχμαλωτίζεται σε ένα άρωμα, που χαρακτηρίζεται από μια αύρα απαλότητας και ενέργειας. Μια ωδή στην απόλαυση και στη ζωήΈνα άρωμα με χιλιάδες πτυχές αλλά ταυτόχρονα κρυστάλλινα ξεκάθαρο.

Gucci Bloom Nettare di Fiori

Gucci, Bloom Nettare di Fiori
Το αυθεντικό άρωμα Gucci Bloom αναμειγνύεται σε μια λουλουδένια Chypre εκδοχή. Φυσικά λουλουδάτο, το άρωμα αποπνέει μια βαθύτερη αίσθηση θηλυκότητας στην ξυλώδη αισθησιακή ανάμειξή του με ginger και τριαντάφυλλο στις νότες κορυφής και ένα απαλό αινιγματικό τελείωμα στις νότες βάσης με πατσουλί, μόσχο και οσμανθό.

Jimmy Choo Fever

Jimmy Choo, Fever
Ένα παιχνίδι που υπνωτίζει ανάμεσα σε λουλουδάτες και γλυκιές αντιθέσεις, το Jimmy Choo Fever είναι ένα νέο μεθυστικό άρωμα που συνοδεύει τη γυναίκα που το φοράει, αφήνοντας μία αισθησιακή αύρα που μαγνητίζει.

Jo Malone Honeysuckle Davana

Jo Malone, Honeysuckle & Davana
Το άγριο αγιόκλημα στροβιλίζεται στην αγγλική ύπαιθρο. Πάντα πιο δελεαστικό μόλις πέσει το σκοτάδι. Φρέσκο με τριαντάφυλλο και μια αρωματική, φρουτώδη δόση αρτεμισίας. Ξυλώδες με βρύο, ζεστό σαν λιακάδα, ανθισμένο, ηλιόλουστο και ευχάριστο. Μια έκρηξη ευτυχίας, μέσα στο μπουκάλι.

Lancome La Vie Est Belle Lady Pink

Lancome, La Vie Est Belle Lady Pink
Το πιο iconic άρωμα της Lancôme έχει γίνει ένα πρωτότυπο έργο τέχνης στο οποίο τα graffiti των δρόμων πληρούν τις πολυτελείς προδιαγραφές.

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh

Michael Kors, Wonderlust Eau Fresh
Αυτή η νέα εκδοχή του κλασικού αρώματος Wonderlust αντλεί έμπνευση από τα ήρεμα κύματα, τον καθαρό ουρανό και το λαμπερό ήλιο που χάνεται πάνω στη γραμμή του ορίζοντα.

Tom Ford Fougère dArgent

Tom Ford, Fougère d'Argent
Το άρωμα σε συνεπαίρνει με το άνοιγμα χάρη στο φρέσκο μανταρίνι ,το περγαμόντο και το τζίντζερ. Έτσι, σταδιακά αναδύεται η αρρενωπή καρδιά του αρώματος. Αρωματική και ξυλώδη γαλλική λεβάντα αναμειγνύεται με το πράσινο των νωπών πτυχών του γερανιού αφήνοντας ένα τολμηρό ερωτικό άρωμα.

Διάβασε ακόμα:

Αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις στην περιποίησή σου όταν είσαι 20, 30 και 40

Έχουμε 10 λόγους γιατί φέτος πρέπει να φορέσεις πορτοκαλί κραγιόν

Oh yes! Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσεις το χτένισμά σου!