Να γιατί δεν θα δεις ποτέ τη Meghan να φορά κόκκινο κραγιόν και δεν έχει να κάνει με το πρωτόκολλο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Να γιατί δεν θα δεις ποτέ τη Meghan να φορά κόκκινο κραγιόν και δεν έχει να κάνει με το πρωτόκολλο

Το παλάτι δεν έβαλε το χεράκι του σε αυτό το γεγονός! Διάβασε και θα καταλάβεις…

Η Meghan είναι girl crush μας αφενός γιατί είναι πριγκίπισσα αλλά και πριν από αυτό, την αγαπούσαμε γιατί είναι effortlessly όμορφη και δεν κάνει υπερβολές. Η αγάπη μας γιγαντώθηκε μετά το look της στον Βασιλικό γάμο όπου ήταν η πιο cool νύφη που έχουμε δει και από τότε (σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει) έχουμε πάθει μία εμμονή με τη Meghan. Ενώ ζει τον έρωτά της (και το παραμύθι) με τον Harry, πρέπει να υπακούει σε weird βασιλικά πρωτόκολλα και είμαστε εντάξει με αυτό.

meghan

Όταν λοιπόν ξεκινήσαμε να διαβάζουμε μία συνέντευξη του Daniel Martin, φίλου και εμπνευστή του νυφικού της μακιγιάζ, ανακαλύψαμε πως η Meghan δεν θέλει να φορά κόκκινο κραγιόν, όχι πως δεν επιτρέπεται. Σύμφωνα με τον Daniel, η Meghan θέλει να είναι χαλαρή, να μιλά και να μην χρειάζεται να ανησυχεί για την εμφάνισή της σε ένα event. Το κόκκινο κραγιόν, όπως και να το κάνουμε, θέλει κάποιο maintenance και για αυτό δεν έχει καθόλου χρόνο η Meghan.

meghan markle 05

Επιλέγει λοιπόν τις ροδαλές ή nude αποχρώσεις με τις οποίες την έχουμε συνηθίσει και το παλάτι δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τις επιλογές της. You do you girl!

Διάβασε ακόμα:

Backstage pass: Δες τα προϊόντα που έχουν οι makeup artists στην εβδομάδα μόδας πάντα μαζί τους

SLAY! H Julia Roberts έβαλε στη θέση της μία bully στο Instagram και ουρλιάζουμε

Έχουμε ένα ΜΑΓΙΚΟ tip για να μην ζεσταίνεσαι και να μην ιδρώνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου