Happy National Brow Day! Ήξερες ότι σήμερα 2/10 γιορτάζουν τα φρύδια;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Happy National Brow Day! Ήξερες ότι σήμερα 2/10 γιορτάζουν τα φρύδια;

…και η αγαπημένη μας benefit;

Η Benefit ξέρεις ότι είναι η αγαπημένη μας εταιρία για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα φρύδια. Είναι και λογικό, από το 1976 μεταμορφώνει τα φρύδια των γυναικών σε όλο τον κόσμο! Σήμερα λοιπόν η Benefit γιορτάζει αφού η δεύτερη ημέρα του Οκτώβρη είναι η National Brow Day!


https://www.instagram.com/p/BobH6kcH2q3/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μάλιστα, το αγαπημένο μας brand γιορτάζει διπλά αφού κέρδισε το ρεκόρ Guiness μαζεύοντας τους περισσότερους ανθρώπους που γέμισαν τα φρύδια τους ταυτόχρονα στη Union Square στο San Francisco!


https://www.instagram.com/p/Boa1b3SHbEP/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

295 άτομα συγκεντρώθηκαν στη φημισμένη πλατεία της Union Square στο San Francisco και συμμετείχαν στην εκδήλωση χρησιμοποιώντας το βραβευμένο μολύβι Goof Proof Brow Pencil. Όλοι φορούσαν ένα ροζ πανωφόρι και στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο έτσι ώστε να σχηματίσουν συλλογικά ένα μεγάλο ζευγάρι ροζ Benefit φρύδια και τα κατάφεραν! Περίμενε, που πας; Νόμιζες πως η Benefit γιορτάζει έτσι απλά; Γιορτάζει και δίνει δώρα!

AlwaysON NationalBrowDay BrowBalloons

Με αγορές Benefit άνω των 50€ παίρνεις δώρο τη Benefit τσάντα ταξιδίου! Τρέξε λοιπόν στο κοντινότερο σε εσένα Sephora και μην ξεχνάς…

image009

Διάβασε ακόμα:

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την πιο επαναστατική κρέμα ματιών!

Ναι, μία μπανάνα θα σώσει τα μαλλιά σου (και εσένα) από το φριζάρισμα!

Το ήξερες πως πρέπει να φοράς lip balm πριν πλύνεις το πρόσωπό σου;