Ξέρεις γιατί πρέπει να φοράς 2 διαφορετικές μάσκαρα; Ξέρεις ποιες συνδυάζονται τέλεια; Θα μάθεις εδώ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ξέρεις γιατί πρέπει να φοράς 2 διαφορετικές μάσκαρα; Ξέρεις ποιες συνδυάζονται τέλεια; Θα μάθεις εδώ

Έχουμε τα «αχτύπητα δίδυμα» του μακιγιάζ

To να βάλεις μάσκαρα δεν είναι πυρηνική φυσική: Την περνάς στις βλεφαρίδες και τέλος. Το να έχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλεις όμως είναι μία άλλη υπόθεση. Ναι, μπορεί να αγοράζεις μάσκαρα που δίνει καμπύλη στις βλεφαρίδες αλλά οι δικές σου δεν συνεργάζονται ακριβώς. Ναι, φοράς μαύρη μάσκαρα αλλά θες και μολύβι για να έχεις ένταση στο βλέμμα. Ναι, η μάσκαρά σου είναι τέλεια αλλά δεν έχεις αυτό το feathered αποτέλεσμα που έχεις ανάγκη… Τι φταίει; Το ότι χρησιμοποιείς μόνο μία. Οι μάσκαρα δουλεύουν καλύτερα σε ζευγάρια! Η μία συμπληρώνει την άλλη και παρακάτω σου έχουμε τους τέλειους συνδυασμούς!

Allude emn S15 001

Αν θέλεις καμπύλη που να διαρκεί
Το ψαλίδι δεν θα το αποφύγεις αλλά αν συνδυάσεις μία αδιάβροχη μάσκαρα με την κανονική σου θα κάνεις το αποτέλεσμα να διαρκεί για ώρες. Πέρνα μία στρώση αδιάβροχη μάσκαρα και συνέχισε με άλλες δύο από την κανονική σου. Δεν θα πιστεύεις πόσο γυριστές θα γίνουν οι βλεφαρίδες σου. Ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι η Maybelline New York, Total Temptation Waterproof Mascara μαζί με τη Clinique, High Impact Curling Mascara.

ΚΑΜΠΥΛΗ 1

Αν θέλεις περισσότερη ένταση
Αν θέλεις τα μάτια σου πραγματικά να τονιστούν τότε θα πρέπει να βάλεις μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες αλλά όχι την ίδια που έβαλες και στις πάνω! Θ απρέπει να βάλεις μία καφέ μάσκαρα για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Δοκίμασέ το και θα εθιστείς, στο εγγυόμαστε! Ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι η NARS, Climax Mascara μαζί με την Korres, Drama Volume Volcanic Minerals Mascara στην απόχρωση Plum Brown.

ΚΑΜΠΥΛΗ 3

Αν θέλεις feathered αποτέλεσμα όπως στην πασαρέλα
Μόνο μία μάσκαρα δεν μπορεί να το πετύχει γιατί πολύ απλά τη διαφορά κάνει η διαφορετική ένταση ανά τούφα. Γι’ αυτό χρειάζεσαι μία μάσκαρα με μικρό βουρτσάκι ώστε να μπορέσεις να στοχεύσεις σε συγκεκριμένες βλεφαρίδες. Πέρνα κανονικά τη μάσκαρά σου και με τη δεύτερη τόνισε τις τούφες που θέλεις. Ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι η Erre Due, Panoramic Lashes Mascara μαζί με τη L' Oreal Paris x Isabel Marant, Brow and Lash Mascara.

ΚΑΜΠΥΛΗ 2

Διάβασε ακόμα:

Τελείωσε το άρωμά σου; Δες αυτά που σου ετοιμάσαμε πριν αγοράσεις καινούργιο μπουκάλι...

10 αγορίστικα κουρέματα που είναι super θηλυκά!

Αυτό είναι το προϊόν που έχει πάντα μαζί της η Emma Watson και πρέπει να το έχεις και εσύ