Haircut time! H JLo απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι η Βασίλισσα της αφέλειας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Haircut time! H JLo απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι η Βασίλισσα της αφέλειας

Οι αφέλειες που έκανε είναι μακράν οι καλύτερες που έχουμε δει!

Πριν από λίγο καιρό μιλήσαμε για τις curtain bangs με αφορμή το κούρεμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που μας ενθουσίασε. Τα μαλλιά της Ελιάνας είναι τέλεια! Της πηγαίνουν πολύ, είναι super elegant και τα λατρεύουμε όμως η βασίλισσα των curtain bangs είναι αδιαμφισβήτητα άλλη. Τι εννοείς ποια άλλη; Η JLo φυσικά!

4ea5f01e16982c1093ae908b91dbab56

Η JLo ξαναέκανε τις curtain bangs τάση (μετά την Brigitte Bardot) και κάθε φορά που κουρεύεται παθαίνουμε ένα μικρό ντελίριο. Το ίδιο πάθαμε και τώρα που την είδαμε χωρίς τα extensions της (που κοστίζουν 6.000$ #asxoliasto) και με φρεσκοκομμένες αφέλειες δια χειρός Chris Appleton!


https://www.instagram.com/p/Bpa0YU-BUok/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ο κομμωτής των σταρ ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τη λεζάντα bangign (bangs είναι οι αφέλειες στα αγγλικά) και δεν ξέραμε τι να πρωτοκάνουμε! Να γράψουμε αυτό το άρθρο; Να κλείσουμε ραντεβού για κούρεμα; να ηρεμήσουμε και να το ξανασκεφτούμε; Βλέπεις, ενώ οι αφέλειες είναι τέλειες όταν φεύγεις από το κομμωτήριο, τη δεύτερη μέρα σε κάνουν να ψάχνεις για τσιμπιδάκια αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην JLo ούτε και στις curtain bangs. Είναι αρκετά μακριές ώστε να μπορείς να τις φτιάξεις όπως θέλεις και το μήκος αυτό σε βοηθά να τις τιθασεύσεις. δεν χρειάζεται φυσικά να σου πούμε πόσο μας αρέσει... ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτό το κούρεμα και επιτέλους, η JLo έγινε και πάλι JLo!

Διάβασε ακόμα:

Η Meghan ακολούθησε τα βήματα της Evan Rachel Wood και της Emma Stone

H JLo έκανε το πιο fun χτένισμα και έμοιαζε με κοριτσάκι!

Ποια αλλαγή του GNTM σου άρεσε περισσότερο; Ψήφισε εδώ!