Έτσι θα αντιμετωπίσεις τα εσωτερικά σπυράκια αποτελεσματικά

1 SHARE

Είναι ο καλύτερος τρόπος!

Τα σπυράκια είναι ο εχθρός. Τα εσωτερικά σπυράκια είναι κάτι σαν τον μεγάλο κακό από το Super Mario. Είναι τα χειρότερα και νομίζουμε πως θα συμφωνήσεις μαζί μας. Κάθε που κάποιο κάνει την εμφάνισή του, ξέρουμε πως έπεται μία περίοδος επίπονη, άβολη και άσχημη για εμάς. Κάπως έτσι πέφτουμε σε παγίδες και «γιατροσόφια» μήπως και επισπεύσουμε την αποχώρηση του εχθρού.

xenia bogarova 654935 unsplash copy

Είναι λογικό και όλες το έχουμε κάνει η ψυχρή αλήθεια είναι πως τίποτα δεν θα κάνει τα εσωτερικά σπυράκια να φύγουν γρηγορότερα γιατί είναι εσωτερικά! Οι κρέμες δεν φτάνουν ως εκείνα ούτε και οι DIY συνταγές. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για αυτά είναι να τους βάλεις λίγο πάγο για να ξεπρηστούν και να τα καλύψεις με λίγο κονσίλερ.

scott rodgerson 369587 unsplash

Για οποιαδήποτε άλλη θεραπεία θα πρέπει να απευθυνθείς στον δερματολόγο σου και να μην κάνεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα μόνη σου. Το τονίζουμε γιατί παρατηρήσαμε πως στο google, υπάρχει η εξής αναζήτηση….

googe

Μα είναι δυνατόν;! Καταλαβαίνουμε την απελπισία σου και τη σεβόμαστε αλλά οτιδήποτε «καίει» δεν είναι καλό. Δεν σημαίνει πως λειτουργεί και εξολοθρεύει τίποτα περισσότερο από το δέρμα σου. Μην ψάχνεις λοιπόν, δέξου την παρουσία του εσωτερικού αυτού εχθρού και κλείσε ένα ραντεβού στον γιατρό σου. Και μη δίνεις σημασία στο υπεροξείδιο του βενζολίου… κλείσε ραντεβού στον γιατρό λέμε!

Διάβασε ακόμα:

Αυτό το trend του μακιγιάζ δεν θα δεις ΠΟΤΕ καμία Γαλλίδα να το αντιγράφει

Αυτό το scrub είναι τέλειο για το πρόσωπο και το σώμα και θα εξαφανίσει τη λιπαρότητα...

Γνώρισα την πρώτη «έξυπνη» πρέσα μαλλιών στο Λονδίνο και αναθεώρησα όλα όσα ήξερα για το styling

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ