Το νέο trend στα χείλη είναι… holographic και έχουμε τα κραγιόν για να το τολμήσεις!

688 SHARES

Το νέο κραγιόν Mark. Prism της Avon είναι απλά τέλειο!

Η Avon, η εταιρεία που πουλάει τέσσερα κραγιόν ανά δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο, αναλαμβάνει δράση στο «παιχνίδι της λάμψης» με το κραγιόν Mark. Prism, μια νέα συλλογή που απευθύνεται σε κάθε λαμπερό κορίτσι. Έρχεται και συστήνεται με απίστευτα λαμπερά, έντονα χρώματα σε 20 μοντέρνες αποχρώσεις, 11 φουτουριστικές και 9 Celestial Nude.

Αvon Mark. Prism Lipstick 4

Από τα τολμηρά τιρκουάζ και λιλά, τα θερμά μοβ και τα δυναμικά κόκκινα έως τις ζεστές και ψυχρές nude αποχρώσεις, κάθε κραγιόν της συλλογής αφήνει 4.000 πρισματικές πέρλες σε κάθε εφαρμογή, για εκθαμβωτική λάμψη. Αυτό οφείλεται στο αποκλειστικό Pearl Elixir της Avon: μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει επικάλυψη που αντανακλά. Το αποτέλεσμα; Λαμπερά χείλη που γυαλίζουν με εντυπωσιακό χρώμα που διαρκεί για ώρες!

Αvon Mark. Prism Lipstick 1

Η Avon ανέπτυξε μια αποκλειστική φόρμουλα που δίνει στα χείλη χρώμα που ακτινοβολεί με κάθε κίνηση. Το Pearl Elixir είναι ένα μοναδικό μείγμα, αποτελούμενο από 4,5 εκατομμύρια πρισματικές πέρλες που περιλαμβάνονται σε κάθε κραγιόν και αιχμαλωτίζουν το φως, καθώς κινείσαι. Αυτή η απαλή φόρμουλα γεμίζει τα χείλη με έντονο, πλούσιο χρώμα και παρέχει από μέτρια έως πλήρη κάλυψη που διαρκεί για ώρες!

Αvon Mark. Prism Lipstick 3

Τα γυαλιστερά κραγιόν έχουν συνήθως τη φήμη ότι το χρώμα τους ξεθωριάζει, αλλά το κραγιόν Prism επαναπροσδιορίζει την έννοια της λάμψης με δυνατότητα από μέτρια έως και πλήρη κάλυψη. Και οι 20 αποχρώσεις, από τις κλασικές έως και τις πολύ έντονες και τολμηρές, προσφέρουν εντυπωσιακό χρώμα. Συνέχισε να κινείσαι, συνέχισε να λάμπεις! Συνεχίστε να κινήστε για να συνεχίσετε να λάμπετε!

688 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ