#stand4her: Όταν οι γυναίκες αλληλοστηρίζονται

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#stand4her: Όταν οι γυναίκες αλληλοστηρίζονται

Η Avon συνεχίζει την δυναμική της δράσης με το Stand4her, αγκαλιάζοντας με έναν ιδιαίτερα μοναδικό τρόπο κάθε γυναίκα

Για εσένα, την αδερφφή σου, την αγαπημένη σου, την αγαπημένη σου συνάδελφο ή ακόμα και μια γυναίκα που μόλις γνωρίσεις, το Stand4her είναι το μήνυμα της Avon , που ενώνει όλες τις γυναίκες και τους προτρέπει να προστατεύσουν και να υποστηρίξουν το ένα το άλλο όλα ... Ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν!

stand4her logo

Στo πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, η εντυπωσιακή Διευθύντρια Καλλιτεχνών, Ελένη Χριστοπούλου και η πανέμορφη ηθοποιός, Βασιλική Τρουφάκου, συναντήθηκαν με αφορμή την κυκλοφορία του νέου αντηλιακού της Avon, ANEW Solar Advance και έκαναν την πρώτη τους γνωριμία. Σε ένα όμορφο κλίμα, με χαμόγελα και ειλικρίνεια, οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά, συζήτησαν για τις ζωές και τους χαρακτήρες τους, ενώ στο τέλος ανακάλυψαν ότι παρά τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, διαθέτουν ένα πολύ σημαντικό, όμοιο χαρακτηριστικό: τη #stand4her προσωπικότητά τους που τις ωθεί να θέλουν να στηρίζουν και να θαυμάζουν η μια την άλλη, ακόμα κι αν μόλις γνωρίστηκαν.

Avon Stand4her Christopoulou Troufakou

H Avon συνεχίζει τη δράση της με το Stand4her και βελτιώνει την ζωή 100 εκατομμυρίων γυναικών ετησίως. Πρόκειται για την επίσημη θέση της Avon, η οποία «απαντά» στους παράγοντες που λειτουργούν ανασταλτικά για τις γυναίκες, δημιουργώντας τις σωστές προοπτικές για τη βελτίωση της ζωής εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το μήνυμα είναι παγκόσμιο και έχει ένα μοναδικό, κοινό σκοπό: ελεύθερες και δυναμικές γυναίκες που δημιουργούν ένα καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο για όλα τα υπόλοιπα.

Διαβάσε ακόμη: #GNTM: Το απαράμιλλο στυλ της Ελένας Χριστοπούλου