Η Ήβη Αδάμου έκανε το ιδανικό μακιγιάζ και το τέλειο χτένισμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Ήβη Αδάμου έκανε το ιδανικό μακιγιάζ και το τέλειο χτένισμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

Μόλις βρήκες τι θα κάνεις στο επόμενο κάλεσμα

Από την ημέρα που μπήκε ο Ιούνιος και μέχρι τον Σεπτέμβριο, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε και έναν γάμο (πλην του Δεκαπενταύγουστου). Πόσα φορέματα, πόσα χτενίσματα και πόσα μακιγιάζ να κάνουμε πια;! Και όρεξη να είχαμε, δεν έχουμε άλλη έμπνευση αλλά ευτυχώς είχε η Ήβη Αδάμου για εμάς! Βλέπεις, η νεαρή μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 2 φωτογραφίες με ένα τέλειο χτένισμα και το ιδανικό μακιγιάζ για όλα σου τα καλέσματα.


https://www.instagram.com/p/BzG5RuhItC1/

Στην πρώτη βλέπου με το άψογο eyeliner που τελικά δεν είναι καθόλου «βαρύ» για καλοκαίρι, μαζί με μία ροδαλή σκιά και τέλειο nude κραγιόν. Είναι ένα Look που πάει σε όλες ανεξαιρέτως και είναι πανεύκολο να το αντιγράψεις.


https://www.instagram.com/p/BzG487VIWVV/

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε καλύτερα το χαμηλό, ατημέλητο σινιόν της που έγινε με σγουρά μαλλιά, πράγμα που το έκανε ΠΟΛΥ πιο ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει πως, ακόμα και αν περάσεις την ημέρα σου στην παραλία, μπορείς να χτενιστείς σε 5 λεπτά και τα beach waves σου να δώσουν επιπλέον πόντους στιλ στο χτένισμά σου το βράδυ. Λοιπόν; Θα πάρεις παράδειγμα από την όμορφη Ήβη; Εμείς σίγουρα ναι!

Διάβασε ακόμα: Hot mama η Ήβη Αδάμου: Η μητρότητα της πάει πολύ! (pics)