#SunScreenRevolution Φροντίδα με υπογραφή και… SPF 50+

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#SunScreenRevolution Φροντίδα με υπογραφή και… SPF 50+

H FREZYDERM συνεχίζει να καινοτομεί στον τομέα των αντηλιακών

Και αυτό το καλοκαίρι, η Frezyderm παραμένει ηγέτης στον τομέα του αντηλιακού παρουσιάζοντας μία νέα πρωτοποριακή σειρά που συνδυάζει την αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής. Αποτέλεσμα; Καλλυντική ευχαρίστηση και φροντίδα του δέρματος με μία μόνο κίνηση. Καλωσόρισε τη νέα αντηλιακή κρέμα SUNSCREEN CREAM-TO-POWDER SPF50+ & το νέο αντηλιακό γαλάκτωμα SUNSCREEN FLUID-TO-POWDER SPF50+ στο νεσεσέρ σου! Η τεχνολογία τους βασίζεται στις καινοτομίες:

Καινοτομία Transforming Τextures. Μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στην επιδερμίδα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από μία ελαφριά κρέμα ή από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας.

Stockton Closet 1

Καινοτομία White Peony Pure. Το εξειδικευμένο εκχύλισμα λευκής παιώνιας* ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Μαζί προστατεύουν την επιδερμίδα από τη χρόνια ξηρότητα του δέρματος, την ανεπαρκή λειτουργία του επιδερμικoύ φραγμού, την πρόωρη γήρανση ενώ παράλληλα παρέχουν πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, ενίσχυση επιδερμικού φραγμού και βελτίωση των μηχανισμών της επιδερμίδας.

Δεν περιέχουν βιταμίνη D και δεν αντικαθιστούν την αξία της ίδιας και της φυσικής της σύνθεσης. Αναζήτησέ τα στα φαρμακεία σήμερα!

Διάβασε ακόμα: Video! Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα και σου λέμε πώς θα το αντιγράψεις