Η Anne Hathaway έκανε το ΤΕΛΕΙΟ nude χρώμα στα νύχια της και ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Anne Hathaway έκανε το ΤΕΛΕΙΟ nude χρώμα στα νύχια της και ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι

Είναι και το δικό μας αγαπημένο

Η Anne Hathaway αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες την εγκυμοσύνη της και πολύ χαρήκαμε για την όμορφη μελαχρινή ηθοποιό. Με φουσκωμένη κοιλίτσα λοιπόν, εμφανίστηκε στο πάνελ την Television Critics Association Summer Press Tour και ενώ το styling της ήταν τέλειο, εμείς προσέξαμε τα νύχια της…

Stockton Closet

Όπως βλέπεις, φοράει το απόλυτο nude βερνίκι νυχιών και αν δεν βρίσκαμε ποιο ακριβώς είναι θα σκάγαμε! Πρώτη μας κίνηση λοιπόν ήταν να επισκεφθούμε το account της nail artist της Emi Kudo με την οποία είχαμε μιλήσει και για το μανικιούρ της Emma Stone στα Όσκαρ (για θυμήσου). Εννοείται και είχε κάνει μία –διακριτική- ανάρτηση και καταλάβαμε ποιο ήταν το βερνίκι!

highlights 67281156 2574636679214481 8384642635020718596 n

Είναι το Chanel, Le Vernis στην απόχρωση Bleached Mauve και το λατρεύουμε ήδη! Γι’ αυτό μας έκανε τόσο καλή εντύπωση και το λαχταρήσαμε! Είναι όμορφο, τόσο σκούρο όσο πρέπει και αριστοκρατικό!

Chanel Le Vernis στην απόχρωση Bleached Mauve

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε τι ακριβώς είναι η φούστα της αλλά για αυτό θα μας διαφωτίσει το fashion department και η φανταστική μας fashion editor Διονυσία Καλαποθαράκου! Διονυσία δικό σου!

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα 10 αρώματα μυρίζουν σαν το δέρμα σου αλλά καλύτερα