Οξυγονοθεραπεία Biutecs από την Angelopoulos Hair Company

Οξυγονοθεραπεία Biutecs από την Angelopoulos Hair Company

Ένα νέο κεφάλαιο περιποίησης, εστιασμένο κυρίως στις ανάγκες του δέρματος, άνοιξε στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company.

Η εταιρία, τάραξε πάλι τα νερά, στον κόσμο της αισθητικής περιποίησης δέρματος αυτή τη φορά, φέρνοντας στα κομμωτήρια της, τη δύναμη και την καλλυντικότητα του ενεργού οξυγόνου το οποίο γίνεται το μέσο εφαρμογής θεραπειών για την τόνωση, λάμψη, αναζωογόνηση και ρύθμιση του δέρματος.

Ξεχάστε τις ακριβές θεραπείες που είχατε στο νου και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών της Angelopoulos Hair.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:

Όλα ξεκινούν από τις συσκευές BIUTECS που βρίσκονται στα κομμωτήρια της εταιρίας. Αυτές, μέσω μιας απολύτως φυσικής διαδικασίας, παρέχουν 96% καθαρό και ενεργό οξυγόνο το οποίο εφαρμόζεται στα μαλλιά μέσω ενός αερογράφου για 3 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα «ξυπνάμε» την τρίχα ανοίγοντας ελαφρώς τα «λέπια» της. Έχοντας φέρει τα μαλλιά σε κατάσταση απόλυτης απορρόφησης, συνεχίζουμε στην επόμενη φάση όπου εφαρμόζουμε το ενεργό οξυγόνο για 7 λεπτά, εμπλουτισμένο με ορό λάμψης και ενυδάτωσης.
Κατά τη στιγμή αυτή τα μαλλιά, απορροφούν πλήρως την ποσότητα από τον ορό χωρίς να χάνεται τίποτα από το προϊόν. Τέλος «κλειδώνουμε» το μείγμα εφαρμόζοντας και πάλι ενεργό οξυγόνο, όπως στην αρχή, για μερικά λεπτά και προχωράμε απευθείας στο styling

ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

Η λιπαρή επιδερμίδα και τριχωτό μας δίνουν άτονα μαλλιά και ανεπιθύμητες γυαλάδες στο πρόσωπο, κατάσταση ιδιαίτερα ενοχλητική για τη γυναίκα αλλά και τον άνδρα. Αφήστε τα πίσω με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.
Όλα ξεκινούν από τις συσκευές BIUTECS που βρίσκονται στα κομμωτήρια της εταιρίας. Αυτές, μέσω μιας απολύτως φυσικής διαδικασίας, παρέχουν 96% καθαρό και ενεργό οξυγόνο το οποίο εφαρμόζεται στο δέρμα μέσω ενός αερογράφου για 3 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα «ξυπνάμε» το δέρμα και τα τριχοειδή αγγεία . Έχοντας φέρει το δέρμα σε κατάσταση απόλυτης απορρόφησης, συνεχίζουμε στην επόμενη φάση όπου εφαρμόζουμε το ενεργό οξυγόνο για 7 λεπτά, εμπλουτισμένο με ορό ρύθμισης της λιπαρότητας κατευθείαν στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, δηλαδή το τριχωτό της κεφαλής, το μέτωπο, το λαιμό και αυχένα.
Κατά τη στιγμή αυτή το δέρμα, απορροφάει πλήρως την ποσότητα από τον ορό χωρίς να χάνεται τίποτα από το προϊόν. Τέλος «κλειδώνουμε» το μείγμα στο δέρμα εφαρμόζοντας και πάλι ενεργό οξυγόνο, όπως στην αρχή, για μερικά λεπτά.

ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ-ΚΝΗΣΜΟΣ
Καταπολεμήστε την ξηροδερμία και το αίσθημα κνησμού που σας βασανίζουν, είτε είστε γυναίκα είτε άνδρας. Αφήστε τα πίσω με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.
Όλα ξεκινούν από τις συσκευές BIUTECS που βρίσκονται στα κομμωτήρια της εταιρίας. Αυτές, μέσω μιας απολύτως φυσικής διαδικασίας, παρέχουν 96% καθαρό και ενεργό οξυγόνο το οποίο εφαρμόζεται στο δέρμα μέσω ενός αερογράφου για 3 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα «ξυπνάμε» το δέρμα και τα τριχοειδή αγγεία . Έχοντας φέρει το δέρμα σε κατάσταση απόλυτης απορρόφησης, συνεχίζουμε στην επόμενη φάση όπου εφαρμόζουμε το ενεργό οξυγόνο για 7 λεπτά, εμπλουτισμένο με ορό καταπολέμησης της ξηροδερμίας και παράλληλα μείωσης του καψίματος και της αίσθησης κνησμού κατευθείαν στο τριχωτό της κεφαλής.
Κατά τη στιγμή αυτή το δέρμα, απορροφάει πλήρως την ποσότητα από τον ορό χωρίς να χάνεται τίποτα από το προϊόν. Τέλος «κλειδώνουμε» το μείγμα στο δέρμα εφαρμόζοντας και πάλι ενεργό οξυγόνο, όπως στην αρχή, για μερικά λεπτά.

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ/ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΧΩΝ
Είτε άνδρας είτε γυναίκα δείτε την αραίωση να μειώνεται, την τριχόπτωση να σταματά και τα μαλλιά να δείχνουν πυκνότερα. Όλα ξεκινούν από τις συσκευές BIUTECS που βρίσκονται στα κομμωτήρια της εταιρίας. Αυτές, μέσω μιας απολύτως φυσικής διαδικασίας, παρέχουν 96% καθαρό και ενεργό οξυγόνο το οποίο εφαρμόζεται στο δέρμα μέσω ενός αερογράφου για 3 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα «ξυπνάμε» το δέρμα και τα τριχοειδή αγγεία . Έχοντας φέρει το δέρμα σε κατάσταση απόλυτης απορρόφησης, συνεχίζουμε στην επόμενη φάση όπου εφαρμόζουμε το ενεργό οξυγόνο για 7 λεπτά, εμπλουτισμένο με τον ορό πύκνωσης μαλλιών. Κατά τη στιγμή αυτή το δέρμα, απορροφάει πλήρως την ποσότητα από τον ορό χωρίς να χάνεται τίποτα από το προϊόν. Τέλος «κλειδώνουμε» το μείγμα στο δέρμα εφαρμόζοντας και πάλι ενεργό οξυγόνο, όπως στην αρχή, για μερικά λεπτά. Από την πρώτη βλέπουμε αποτέλεσμα ως προς την υφή των μαλλιων. Στη συνέχεια με τακτικές συνεδρίες έχουμε όλο και καλύτερο αποτέλεσμα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company και μπείτε στον κόσμο της καλλυντικής πολυτέλειας με την BIUTECS!

Angelopoulos Hair Company

www.angelopouloshair.gr

https://fb.me/AngelopoulosBrazilianKeratinTreatment

  1. 210 8070187· Kifissia
  2. 210 6811990· Halandri
  3. 216 7005747· Kolonaki
  4. 216 7006969· Glyfada
  5. 210 5777870· Peristeri
  6. 213 0380685· Piraeus
  7. 22890 20150· Mykonos (cavo tagoo)
  8. 210 6921050· Ampelokipoi
  9. 210 9346713· Nea Smyrni
  10. 210 7210040· Angelopoulos Nails Kolonaki
  11. 210 6200830 . Eshop angelopouloshair