Η γιορτινή συλλογή «Les Ornements De Chanel» είναι ό, τι πιο πολυτελές έχεις δει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η γιορτινή συλλογή «Les Ornements De Chanel» είναι ό, τι πιο πολυτελές έχεις δει

Και μπορείς να δεις εδώ από κοντά όλα τα προϊόντα πριν τα κάνεις δικά σου

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Lucia Pica (CHANEL Global Creative Makeup and Color Designer) άντλησε έμπνευση από την ιδιαίτερη και ίσως απρόσμενη αγάπη για τα στολίδια. Άλλωστε, παρ’ όλο που η Mademoiselle Chanel έκανε το «less is more» συνώνυμο της φινέτσας, ήταν εξίσου λάτρης της χλιδής από τα φύλλα χρυσού που στόλιζαν το διαμέρισμά της ως και την γυαλιστερή λάκα των κινέζικων παραβάν της.

1 copy

Τώρα, το «διχασμένο» γούστο της βρίσκει νέο τρόπο έκφρασης μέσα από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή «Les Ornements De Chanel» που μεταφέρει το γιορτινό μεγαλείο στη σύγχρονη εποχή!

2 copy

«Η γυναίκα που φαντάζομαι πως χρησιμοποιεί αυτή τη συλλογή μακιγιάζ του οίκου αναζητά τη διαχρονική απλότητα όμως αγαπά επίσης την πολυτέλεια, την αίγλη και το μεγαλείο» λέει χαρακτηριστικά η Lucia Pica οραματιζόμενη τη γυναίκα που χαρακτηρίζει η συλλογή η οποία αποτελείται από πραγματικά «στολίδια» του μακιγιάζ.

3 copy

Μία limited edition, exclusive γκάμα Rouge Allure κραγιόν δημιουργήθηκε για αυτά τα Χριστούγεννα και οι πούδρες «σφραγίστηκαν» με το μοτίβο ενός vintage Chanel κουμπιού αντανακλώντας την επιθυμία για χλιδή. «Ήθελα να εκφράσω την έννοια του πλούτου που ταιριάζει τόσο με αυτή την εποχή του χρόνου αλλά μία μοντέρνα εκδοχή του πλούτου και της χλιδής» εξηγεί η Lucia Pica.

4 copy

Στα χείλη
«Τα έντονα κόκκινα είναι πολύ πλούσια. Ήθελα να δώσω την αίσθηση ότι βυθίζεσαι στο χρώμα» - Lucia Pica

5

Για χάρη της Χριστουγεννιάτικης συλλογής, το θρυλικό Rouge Allure ανανεώνεται με την προσθήκη έξι πολυτελών, λαμπερών αποχρώσεων κλεισμένων μέσα limited edition συσκευασίες. Αντίστοιχα, η συλλογή εμπλουτίζεται και με δύο Rouge Coco Gloss που μπορούν να φορεθούν μόνα ή πάνω από κραγιόν.

6

To tip της Lucia: Μία όμορφη επιδερμίδα σου επιτρέπει να γίνεις τολμηρή με τον «στολισμό». Ένα λαμπερό, βαθύ κόκκινο στα χείλη γίνεται υπέροχα μοντέρνο όταν η επιδερμίδα είναι αψεγάδιαστη.

7 copy

Στην επιδερμίδα
«Το highlighter σμιλεύει μέσω του φωτός το πρόσωπο χαρίζοντας φινετσάτη λάμψη» - Lucia Pica

8 copy

Η λαμπερή, αγγελική επιδερμίδα γίνεται το ιδανικό φόντο για το γιορτινό μεγαλείο. Το ÉCLAT MAGNÉTIQUE DE CHANEL είναι μία αποκλειστική για τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή δημιουργία που κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί.

9 copy

Στα μάτια
«Η παλέτα των ματιών είναι πολυτελής αλλά παράλληλα γήινη και αληθινή» - Lucia Pica

10

Μία αρμονική γκάμα πολυτελών αποχρώσεων που αντιπροσωπεύουν το πνεύμα τον εορτών και είναι ιδανικές για τα γιορτινά decadent μακιγιάζ. Οι luxurious συσκευασίες της παλέτας Les 4 Ombres και των singles Ombre Premiere είναι μεταξένιες σκιές με πολυτελή, κρεμώδη και πουδρένια υφή μπορούν να φορεθούν μόνες ή και συνδυαστικά.

11 copy

Παράλληλα, το Stylo Yeux Waterproof μπορεί να δώσει φινετσάτη ένταση ή και πιο δραματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών. Με τις δημιουργίες της Lucia, οι απολαυστικές πιθανότητες είναι αμέτρητες.

12

Στα νύχια
«Εξέφρασα την ιδέα της χλιδής δημιουργώντας γεναιόδωρα χρώματα όπως το βαθύ κόκκινο και το λαδί» - Lucia Pica

13

Είναι οι κλασικές αποχρώσεις που επαναπροσδιορίζονται με τον πιο πολυτελή τρόπο και γίνονται η πιο μεγαλειώδης τελευταία πινελιά του κάθε γιορτινού Look!