Giorgio Armani Beauty: 20 χρόνια ξεχωριστής ομορφιάς και κομψότητας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Giorgio Armani Beauty: 20 χρόνια ξεχωριστής ομορφιάς και κομψότητας

Ο θρυλικός οίκος γιορτάζει…

για να καλύπτουν ή να κρύβουν την προσωπικότητα ενός ατόμου, αλλά για να την αποκαλύπτουν.» εξηγεί ο ίδιος ο Giorgio Armani και η πορεία του τόσο στον κόσμο της μόδας όσο και της ομορφιάς το αποδεικνύει. Από την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις ένα από τα προϊόντα ομορφιάς του οίκου το νιώθεις, το καταλαβαίνεις. Από τη συσκευασία ως και το αποτέλεσμα, τα legendary –πλέον- προϊόντα Giorgio Armani είναι συνώνυμα της κομψότητας και της αποτελεσματικότητας.

Luminous Silk Foundation

Φέτος, ο οίκος Giorgio Armani γιορτάζει 20 χρόνια ομορφιάς. Από την πρώτη στιγμή, ο οίκος Giorgio Armani προκάλεσε επανάσταση στα προϊόντα ομορφιάς, με πρωτοποριακές συνθέσεις και προωθώντας την καινοτομία. Με την πεποίθηση ότι η υπέρτατη κομψότητα είναι να είστε ο εαυτός σας, η μάρκα επιδιώκει συνεχώς να προσφέρει εξαιρετικά ανάλαφρες υφές, μεγάλη διάρκεια, άνεση και ευκολία στην εφαρμογή. Αυτή η δέσμευση στην υπεροχή, θέτει υψηλά πρότυπα που δεν κάνουν απλώς τις γυναίκες να δείχνουν και να αισθάνονται πιο όμορφες αλλά, πρωτίστως, τις βοηθά να είναι ο εαυτός τους και να έχουν αυτοπεποίθηση.

Crema Nera

Ως φόρο τιμής σε αυτές τις αξίες, η Global Beauty Ambassador Cate Blanchett και τα πρόσωπα του οίκου Giorgio Armani Barbara Palvin, Sara Sampaio, Madisin Rian, Greta Ferro και Elaine Zhong πρωταγωνιστούν σε βίντεο και φωτογραφίες, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια ομορφιάς. Δες τις όλες στην παρακάτω gallery…

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 5 εναλλακτικοί τρόποι για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου όταν δεν έχεις σαπούνι