H Avon παρουσιάζει τo Distillery Make Up, μια νέα, clean, vegan πρόταση μακιγιάζ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Avon παρουσιάζει τo Distillery Make Up, μια νέα, clean, vegan πρόταση μακιγιάζ

Η πρώτη vegan σειρά μακιγιάζ της Avon περιλαμβάνει 4 προϊόντα κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα, με υψηλής περιεκτικότητας καθαρά ενεργά συστατικά που υπόσχονται ένα έντονο αποτέλεσμα

Το εντυπωσιακό ντεμπούτο της Avon στην παγκόσμια σκηνή του Clean Beauty πραγματοποιήθηκε το Φθινόπωρο του 2019 με τη σειρά περιποίησης επιδερμίδας και ολοκληρώνεται με το Distillery Make Up. Τα προϊόντα είναι παρασκευασμένα 100% χωρίς νερό, με φυσικές χρωστικές υψηλής απόδοσης, δεν περιέχουν συστατικά ζωϊκής προέλευσης, οινόπνευμα, άρωμα, χημικά αντηλιακά ή αιθέρια έλαια. Χάρη στις καθαρές, μεταλλικές χρωστικές ουσίες των συστατικών του, υπόσχεται ισχυρό αποτέλεσμα και μέγιστη χρωματική απόδοση. Η νέα σειρά διαθέτει μια εντυπωσιακή σκιά ματιών σε επτά βουτυρώδη χρώματα, κρεμώδη μάσκαρα για πλούσιο όγκο, βάση make up σε σκόνη για μεταξένιο, φυσικό αποτέλεσμα και ένα έντονο υγρό κραγιόν, εμπλουτισμένο με κερί ηλίανθου.

1 copy

Distillery Colour Shadow shots - Σκιές

Χάρη στις υψηλής και άμεσης επίδρασης μεταλλικές χρωστικές ουσίες και την ανάμειξή τους με «vegan» ενυδατικά συστατικά, οι σκιές της σειράς αποδίδουν έντονο και αληθινό χρώμα, με ένα μόνο πέρασμα.

2 copy

Distillery Colour Lashd Up Mascara

Αποτελούμενη από ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ κεριών που προέρχονται από τη φύση καθώς και τις πιο καθαρές μεταλλικές χρωστικές ουσίες, η μάσκαρα της σειράς καλύπτει κάθε βλεφαρίδα με κρεμώδες απαλό, πλούσιο μαύρο χρώμα για διπλάσιο όγκο. Το ειδικό βουρτσάκι Lash Chaser, με μικροΐνες σχήματος σμίλης και ξεχωριστές αυλακώσεις, χαρίζει ομοιόμορφο όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες.

3

Distillery Colour Pressed to Impress Powder Foundation – Βάση make up σε σκόνη

Απλά καθαροί, «vegan» ενυδατικοί παράγοντες που σέβονται την επιδερμίδα, συμπιέζονται με ισχυρές μεταλλικές χρωστικές ουσίες για ένα εύκαμπτο ματ αποτέλεσμα, που «κινείται» μαζί με την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα μια μεταξένια σύνθεση make up σε σκόνη. Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του, χωρίς περιττές προσθήκες, σταθεροποιεί το look, βοηθάει στην απορρόφηση της λιπαρότητας και δεν φράζει τους πόρους.

5

Distillery Colour Lip Rush - Κραγιόν

Χρώμα που εφαρμόζεται απαλά με ένα πέρασμα και χαρίζει ισχυρό αποτέλεσμα. Πρόκειται για το προϊόν με την καθαρότερη συγκέντρωση μεταλλικών χρωστικών ουσιών, που αποδίδουν μοναδικά χάρη στην βουτυρένια υφή τους. Λόγω των «vegan» ενυδατικών συστατικών και της Βιταμίνη Ε, και σε συνδυασμό με το μαλακό, μαξιλαροειδές βουρτσάκι του χαρίζει ένα έντονο και ζωηρό αποτέλεσμα.

Η παρουσίαση της σειράς στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, σε ένα «Clean Beauty Day» από την Αvon, αφιερωμένο στα προϊόντα Distillery. Στον μοντέρνο ειδικά διαμορφωμένο χώρο -ismos οι καλεσμένοι, είχαν την δυνατότητα να ζήσουν από κοντά το ritual της σειράς Distillery, αφήνοντας επαγγελματίες αισθητικούς να τους εφαρμόσουν πρώτα την σειρά περιποίησης προσώπου και στη συνέχεια να δοκιμάσουν τα προϊόντα μακιγιάζ, με την βοήθεια της Beauty Expert Κωνσταντίνας Μιχοπάνου. Την «Clean» διάθεση της εκδήλωσης αγκάλιασαν ο Coolartisan, με τις «vegan» συνταγές του και τα δροσερά, φρουτένια smoothies που πρόσφερε στους καλεσμένους.

Οι σειρές Distillery διατίθενται μέσω των αντιπροσώπων της Avon. Τα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα στο και στο avoncosmetics.gr