Τρεις νέες σειρές περιποίησης προσώπου ήρθαν για να θωρακίσουν τη νεότητα

Τρεις νέες σειρές περιποίησης προσώπου ήρθαν για να θωρακίσουν τη νεότητα

Από τη Neutrogena…

Όλες οι γυναίκες φροντίζουμε την επιδερμίδα μας ακολουθώντας καθημερινά μία skincare ρουτίνα, ενώ παράλληλα αναζητάμε και νέα προϊόντα με νέες τεχνολογίες, που θα μας χαρίσουν ακόμα πιο λαμπερό, υγιές και ενυδατωμένο δέρμα. Ακριβώς αυτά τα οφέλη μπορούν να μας χαρίσουν οι τρεις νέες σειρές περιποίησης προσώπου της Neutrogena.

Το skincare brand, που είναι γνωστό στην Ελλάδα για τη σειρά περιποίησης και εντατικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας των χεριών και χειλιών, Norwegian Formula, καινοτομεί ξανά και επενδύει σημαντικά στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, παρουσιάζοντας τρεις νέες σειρές.

Η νέα σειρά Hydro Boost® για αναζωογονητική ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ, η σειρά Skin Detox για βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση του δέρματος με γλυκολικό οξύ και οι καινοτόμες μάσκες με ενεργά συστατικά, χαρίζουν υγιή και λαμπερή επιδερμίδα διατηρώντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της!

Νέα σειρά Hydro Boost® με υαλουρονικό οξύ

Η Neutrogena® αναγνωρίζει ότι η ενυδάτωση είναι βασική προϋπόθεση για την υγιή όψη της επιδερμίδας. Για τον λόγο αυτό, δημιούργησε τη σειρά Hydro Boost®, με την τεχνολογία Hyaluronic Gel Matrix, μια μοναδική καινοτομία από την Ασία, που ενυδατώνει και επανορθώνει την επιδερμίδα άμεσα, από μέσα προς τα έξω και το αντίστροφο.

SKINCARE copy

Εξασφάλισε την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματός σου με μόλις 4 εύκολα και αποτελεσματικά βήματα!

  1. Προετοίμασε την επιδερμίδα σου με το νερό καθαρισμού Hydro Boost® Micellar
  2. Ενίσχυσε την ενυδάτωσή σου με τον ενυδατικό ορό Hydro Boost®
  3. Φρόντισε την επιδερμίδα σου με την ενυδατική κρέμα Hydro Boost® για όλους τους τύπους δέρματος, σε δύο επιλογές: cream gel για κανονική/ξηρή επιδερμίδα και water gel για κανονική/μικτή επιδερμίδα
  4. Εξασφάλισε ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα με την ενυδατική κρέμα ματιών Hydro Boost®

Νέα σειρά Skin Detox 100% κατά των ρύπων

Η λύση για την καταπολέμηση των τοξινών και των ρύπων βρίσκεται στον σωστό καθαρισμό και την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, με τα κατάλληλα προϊόντα. Η νέα σειρά Neutrogena® Skin Detox βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη, χωρίς να την ξηραίνει.

FACE

Φρόντισε την καθημερινή αποτοξίνωση της επιδερμίδας σου με τη σειρά Neutrogena® Skin Detox με γλυκολικό οξύ, με 4 απλά και εύκολα βήματα!

  1. Προετοίμασε το δέρμα σου με το νερό καθαρισμού Detox Micellar Water
  2. Κάνε απολέπιση προσώπου με το Detox Scrub
  3. Κάνε βαθύ καθαρισμό προσώπου με τη Detox μάσκα 2 σε 1
  4. Ενυδάτωσε & προστάτευσε την επιδερμίδα σου με την Detox ενυδατική κρέμα προσώπου

Μάσκες προσώπου

Οι γρήγοροι και έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν ευκολία & άμεση αποτελεσματικότητα στην περιποίηση προσώπου. Η Neutrogena® αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και καινοτομεί δημιουργώντας δύο νέους τύπους μασκών, οι οποίες προσφέρουν, σε μόλις 15 λεπτά, όλα τα ευεργετικά οφέλη μιας συσκευασίας συμπυκνωμένου ενυδατικού ορού 30ml.

Οι νέες μάσκες της Neutrogena® σε δύο τύπους, μάσκες υδρογέλης και μάσκες σε μορφή κρέμας, φέρνουν ορατά αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας:

Οι μάσκες υδρογέλης περιέχουν 50% περισσότερα συστατικά σε σχέση με τις συνήθεις μάσκες (χαρτιού ή βαμβακιού). Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους αγκαλιάζει τις γωνίες του προσώπου, ενυδατώνει κι ανανεώνει την επιδερμίδα μετά από μια κουραστική μέρα ή όταν αυτή χρειάζεται ένα extra boost ενυδάτωσης.

HYDROGEL

Οι μάσκες σε μορφή κρέμας αφήνουν στην επιδερμίδα άμεσα μία αίσθηση απαλότητας & σφριγηλότητας! Είναι ιδανικές για χρήση over-night & multi-masking.

Ανάδειξε τη νεότητα της επιδερμίδας σου και χάρισέ της λαμπερή και υγιή όψη, με τις νέες σειρές και μάσκες περιποίησης από τη Neutrogena®!

DPG Network