Είναι γεγονός! Η Rihanna θα λανσάρει τα Fenty Skin

Είναι γεγονός! Η Rihanna θα λανσάρει τα Fenty Skin

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπαίνει δυναμικά και στο χώρο του skincare!

Η Rihanna είναι πολυπράγμων και δε σταματά να το δείχνει ούτε λεπτό. Είναι μια εκρηκτική περσόνα, μια υπερταλαντούχα τραγουδίστρια και μια γυναίκα που δε μένει στάσιμη ποτέ. Εκτός από τις μουσικές της ασχολίες, η Rihanna έχει βάλει στόχο να κυριεύσει και το χώρο της ομορφιάς. Το sexy κορίτσι από τα νησιά Μπαρμπέιντος εξέπληξε όλες τις fans το 2017, όταν λάνσαρε το make up brand Fenty Beauty, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλές γυναίκες να επιλέξουν ανάμεσα σε 40 αποχρώσεις foundation, lip balm, scrub και άλλα προϊόντα μακιγιάζ και να αισθανθούν ότι έχουν κι αυτές λίγη από τη λάμψη της αγαπημένης τους star.

Τώρα, λοιπόν, η Rihanna αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο brand που θα αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας. Η pop star έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του Fenty Skin- όπως θα λέγεται- από τον περσινό Μάρτιο, όταν πρόσθεσε στην περιγραφή του trademark της εταιρείας το Fenty Skin. Το εν λόγω εμπορικό σήμα καλύπτει φαρμακευτικά και μη προϊόντα skincare, σαπούνι, προϊόντα περιποίησης σώματος και προσωπικής φροντίδας (εκτός από βαφές και άρωμα), και σχετικά αξεσουάρ, όπως kits, εργαλεία και applicators.

https://www.instagram.com/p/B-gHNMah1-i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το skincare είναι η αλήθεια. Είτε λειτουργεί, είτε όχι. Δεν μπορείς να κρυφτείς με το skincare», είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της, επιβεβαιώνοντας το λανσάρισμα του Fenty Skin. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι έχει πλήρη έλεγχο πάνω σε όλα τα προϊόντα Fenty Beauty. «Αρνούμαι να κυκλοφορήσω ο,τιδήποτε δε με αντιπροσωπεύει. Εγώ γράφω όλα τα κείμενα στην ιστοσελίδα, τις περιγραφές των προϊόντων, τα ονόματά τους και τα ονόματα των αποχρώσεων».

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας των Fenty Skin, αν και στη συνέντευξή της η Rihanna αναφέρει ότι το brand θα κυκλοφορήσει άμεσα.

Διάβασε ακόμα: 5 λόγοι που τα μαλλιά σου πέφτουν